Abbey Road Mastering Studio Sistem

Abbey Road Mastering Studio Sistem

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Audio sistem, ki vas bo obkrožil z resničnim studijskim zvokom, in to ne kakšnega kletnega studija, temveč mastering sobe v najbolj znanem londonskem studiju Abbey Road. Posodobljeno 03.07.2017.

44.990,00 €
(komplet)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

V Sonus Artu vam po izjemni enkratni ceni ponujamo avdio sistem, ki vas bo obkrožil z resničnim studijskim zvokom, in to ne kakšnega kletnega studija, temveč mastering sobe v najbolj znanem londonskem studiju Abbey Road.

Gre za hišo, ki je posnela večino glasbe, ki je zaznamovala današnjo popularno kulturo. Umetniki, producenti in tonski mojstri Abbey Roada nadzorujejo končno kakovost glasbe, ravno na Bowers & Wilkins 800 Diamond zvočnikih in Classe ojačevalcih Delta serije. V kolikor želite slišati, kako je dejansko zvenela vaša najljubša glasba v trenutku, ko je bila ustvarjena – potem je to sistem za vas.

Ljubitelji filmov ravno tako ne bodo ostali ravnodušni, ob številnih glasbenih studijih, se Bowers & Wilkins 800 Diamond zvočniki uporabljajo v znanih filmskih studijih, kot je znameniti kalifornijski Lucasfilm Skywalker Studios.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene