Argon Audio Radio 2i DAB radio z Internetom

Argon Audio Radio 2i DAB radio z Internetom

Availability: Trenutno ni na zalogi

Argon Audio Radio 2i DAB radio z Internetom Posodobljeno 13.09.2022.

249,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Radio vse v enem s FM/DAB+, internetnim radijem, Bluetooth in Spotify Connect. Karkoli vam pade na pamet - RADIO 2i to ima.

  • Vgrajen DAB+/FM in internetni radio
  • Wifi
  • Predvajajte svojo najljubšo glasbo prek Spotify Connect
  • Bluetooth za brezžično pretakanje iz vašega telefona
  • OLED zaslon
  • Izhod za slušalke z AUX vhodom


Internetni radijski sprejemniki Argon Audio so kompaktni namizni radijski sprejemniki, ki zvenijo veliko večje, kot so v resnici. Notranjost je opremljena s tehnologijo zvočnikov, ki jo običajno najdete v tradicionalnih zvočnikih, vendar je vse skrajšano in pomanjšano v to super kompaktno obliko. Postavite ga na kuhinjski pult, da kuhanju dodate glasbeno popestritev, ali pa ga postavite nekje blizu prhe, da svojim jutrom dodate kuliso.

RADIO 2i je standardni mono model. Če imate prosti prostor, razmislite o RADIO 3i. RADIO 3i je opremljen z dvema ločenima zvočnikoma, kar pomeni, da dobite poln stereo zvok, zaradi katerega boste prepevali umazani posodi.

Seveda imajo internetni radii FM in DAB+, a zakaj bi se ustavili pri tem? Internetni radio je daleč najpametnejši način poslušanja radia. Dobite dostop do na tisoče in tisoče neverjetnih radijskih kanalov z vsega sveta, tako da, če ste vsaj malo radovedni, lahko raziščete cel svet glasbenih nenavadnosti. Tudi kakovost zvoka je boljša od FM/DAB+. In če to ni dovolj, so internetni radijski sprejemniki Argon Audio opremljeni s Spotify Connect in Bluetooth, zaradi česar je zelo enostavno oddajati ali pretakati tisto, česar ne najdete v radijskem vesolju.

Naprave Argon Audio RADIO boste verjetno postavili v kuhinjo ali dnevno sobo, kajne? No, to ne pušča prostora za grdo. In zato je Argon zelo poskrbel, da je celotna naprava izgledala in se počutila kot nekaj, kar bi si dejansko želeli, da stoji v vaši bližini. Lesene plošče bodo ustrezale vsakemu sodobnemu domu, bela površina je natančno pobarvana, zaslon je popolnoma črn OLED, gumbi pa so prijetni na dotik. Skratka, videz je tako dober kot zvok.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

Radio: internetni radio, DAB+ in FM

Wifi

Spotify Connect

Bluetooth 4.1

Pas DAB: pas III, pas L (vključno z DAB +)

FM: 87,5–108 MHz z RDS

Zaslon: OLED

Funkcija spanja in gumb za dremež

Napredne nastavitve: 10 (DAB), 10 (FM)

Jeziki menijev: angleški, danski, nizozemski, francoski, nemški, italijanski, norveški, španski, švedski

Ročna kontrola tona in možnost EQ (pop, jazz itd.)

Vklop

Velikost: 20,5 x 13,6 x 10,9 cm (ŠxVxG)

Teža: 1,4 kg