Argon Audio TT-3 gramofon

Argon Audio TT-3 gramofon

Availability: Trenutno ni na zalogi

Argon Audio TT-3 analogni gramofon z jermenskim pogonom Posodobljeno 14.09.2022.

369,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Gramofon Argon Audio TT-3 je naprava, ki jo želite. Enostavno ga je povezati z vašimi zvočniki ali ojačevalnikom, s svojim elegantnim dizajnom pa bo takoj dvignil vaš kulturni status za stopnjo ali dve.

  • Analogni gramofon z jermenskim pogonom
  • Visokokakovostna in zelo lahka aluminijasta roka s snemljivo glavo
  • Priložen je zbiralniku Ortofon OM 5E


Namenoma analogno

TT-3 je dobro zgrajen gramofon. Gre za namerno preprosto zasnovo: pri Argon Audiju so se osredotočili le na tisto, kar naredi razliko v kakovosti zvoka. To pomeni, da so Ortofon pick-up, stojalo, plošča kakovostni deli, ki jih običajno najdete le pri veliko dražjih modelih.

Pri Argon Audiju so naredili vse, kar je bilo v njihovi moči, da bi znižali proizvodne stroške TT-3, tako da za svoj denar dobite čim večjo kakovost zvoka. Vendar je bilo prostora za nekaj pametnih funkcij. Tako lahko na primer preprosto preklapljate med 33 in 45 obrati na minuto s preprostim zasukom gumba. Če želite nekaj dodatkov, je na voljo vrsta dodatkov, ki jih lahko prilagodite in obogatite svoj TT-3. TT-3 je že sestavljen z odjemalnikom MM, zato boste morda potrebovali ojačevalnik RIAA, da ga povežete z vašim stereom. Na srečo ponuja Argon Audio res odličen model: PREDOJAČEVALNIK PHONO1 - RIAA (MM).

Čar vinila

Ja, verjetno se vaš dedek malo preveč zavzeto spominja na stare čase. Toda če ima njegova generacija kaj prav, je to njihova izbira fizičnih medijev. CD-ji, kasete, nenavadni torrenti MP3-ji s tipom, ki si v ozadju suši lase – vsi so prišli in odšli – vinil ostane. To je zato, ker ima čar smešno velikih diskov, podrobne postavitve igel in pomanjkanja vsevednega seznama predvajanja AI, ki premeša vašo glasbo, česar danes preprosto ne najdete nikjer drugje. Naložba v gramofon je resnično naložba v vaše glasbene izkušnje.

TT3 gramofon

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Hitrost: 33/45 rpm

Odjemalka: premikajoči se magnet (Ortofon OM5e)

Plošča: aluminij

Osnova: MDF

Tone 8,6" aluminijasti ročaji

Efektivna teža ročaja: 21,7 gramov

Teža: 6,4 kg

Velikost: 42,0 x 12,1 x 35,4 cm (ŠxVxG)