Astell&Kern AK70 MKII Prenosni predvajalnik

Astell&Kern AK70 MKII Prenosni predvajalnik

Availability: Na zalogi - Glavno skladišče

Dostava 2-5 dni

Vrhunska Hi Fi avdio kakovost v prenosni napravi velikosti za v žep Posodobljeno 27.08.2018.

Priporočena cena: Cena: 699,00 €

Special Price 499,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

To je prvi model iz Astell & Kern-a, opremljen z dvojnim DAC-om, s ceno pod 1000 eur. Ločitev kanalov zagotavlja manj šuma in motenj, hkrati pa povečuje realnost in izhodno moč, da bi se ustvaril večji zvočni užitek z bolj jasno sliko v kombinaciji z vašimi najljubši zvočniki.

A&K AK70MKII predvaja ločljivost digitalnih zapisov do 24bit/192kHz. Prenaša izvirni zvok z uporabo 2,5mm 4-polnega balansiranega izhoda, ki ga je A&K prvič predstavil z napravo AK240. Ta izhod ponuja močnejši avdio signal z manj motenj in šuma. Enostavna USB povezava omogoča tej napravi, da se uporablja kot digitalna naprava za shranjevanje glasbe in/ali predojačevalec za izhod digitalnega avdio signala preko USB-a.

Ta naprava ponuja vrhunsko HI-FI avdio kakovost v prenosni obliki žepne velikosti, kar je nujno za poslušalce ki si želijo dobrega zvoka visoke kakovosti vedno in povsod. Njegova ergonomsko oblikovana zasnova lepo sedi v roki, kar olajša upravljanje naprave. Kakovost in moč zvoka novega A&K AK70MKII predvajalnika bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne ljubitelje glasbe.

Povežite vaš PC/MAC s pomočjo USB kabla in uporabite elektroniko AK70MKII, da dosežete boljšo kakovost zvoka. Ko se ta naprava uporablja kot DAC, prinese v zvok več detajlov in boljše doživetje poslušanja, kot ga je zmožen vaš računalnik samostojno predvajati, tudi ko glasbo poslušate preko vašega najljubšega streaming servisa, pa tudi podpira reprodukcijo do 24bit/96kHz, kar prinaša bolj bogat zvok z večjim zvočnim ozadjem in ločljivostjo, ki gre daleč izven meja vgrajene zvočne kartice.

AK Connect, aplikacija za upravljanje s glasbo na osnovi DLNA dostopa, poveže vaš A&K AK70MKII z pametnimi napravami kot so vaš telefon ali tablet. Ta brezplačna A&K aplikacija omogoča enostaven nadzor reprodukcije, jakosti in streaminga s pomočjo WiFi-ja, ter enostaven dostop vašim glasbenim zapisom. Aplikacija je dostopna za Android in iOS.

S svojim minimalističnim dizajnom AK70MKII ponuja varno rokovanje, zahvaljujoč novim natančnim robovom.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene