Astell&Kern KANN MAX usnjeni ovitek

Popoln dodatek za vaš Kann Max.
Na zalogi
99,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Ovitek za KANN MAX je izdelan iz visokokakovostnega rastlinsko strojenega usnja proizvajalcev BADALASSI CARLO in CONCERIA WALPIER ter se ponaša z visoko stopnjo dovršenosti, ki se ujema z dizajnom KANN MAX.

Etui je na voljo v treh barvah in je ovit okoli celotnega izdelka, kar zagotavlja odlično zaščito in najboljši oprijem s popolnim prileganjem.

BADALASSI CARLO usnje

Badalassi Carlo, strojar, ki ga je ustanovil CARLO BADALASSI, ki je bil profesor na usnjarski šoli v regiji Santa Croce, proizvaja usnje že več kot 40 let z integracijo tradicionalnega zeliščnega postopka predelave usnja, razvitega v Toskani, s svojo edinstveno teorijo in tehnologijo.

Zeliščna nega kože je okolju prijazna metoda proizvodnje kože, ki traja dolgo časa, da se zaključi s strojenjem kože samo s tanini, pridobljenimi iz rastlin.

Koža Badalassi Carla uporablja tehniko vacchetta, ki so jo razvili v Toskani in nato obdelali z rastlinskim oljem za strojenje.

Podjetje si prizadeva za visoko kakovost z ustvarjanjem izdelkov z uporabo majhnih serij, ročno izdelanih tradicionalnih tehnik in ne množične proizvodnje. Usnjarna je zelo cenjena in priljubljena pri znanih proizvajalcih po vsem svetu, ki cenijo kakovost proizvedenega usnja.

CONCERIA WALPIER usnje

Usnjarna Walpier, ustanovljena leta 1973 v San Miniatu v Toskani v Italiji, posluje že tri generacije in ima dolgo tradicijo proizvodnje usnjenih izdelkov na podlagi njihovih zelo cenjenih procesov strojenja. Usnjarna uporablja samo 100 % surovo usnje, uvoženo iz Francije, in je članica Vera Pelle, italijanskega združenja proizvajalcev zeliščnega usnja.

Walpierjevo rastlinsko strojenje je tradicionalna metoda predelave usnja, ki se v toskanski regiji že stoletja prenaša z očeta na sina. Postopek strojenja običajno traja 40 dni in je postopek, ki ga izvajajo le italijanski strojarji na svetu.

Poleg tega usnjeni izdelki, ki so v postopku strojenja, sčasoma še naprej postopoma temnejo glede na uporabnikovo nego, uporabo, slog itd., kar kaže na življenjski slog uporabnika in naredi izdelek popolnoma edinstven.

Na voljo so naslednji odtenki usnjene torbe:

[MUD] Kaki rjava torbica

Khaki Brown torbica KANN MAX je izdelana iz zeliščnega strojenega usnja Walpier.

Astell & Kern prvič uporablja Mud usnje, usnjeni izdelek, ki vsebuje edinstveno lepoto močnega, a mehkega občutka.

MUD usnje je predelano s surovimi kožami iz severne Francije, ki imajo ozke pore in odlično kakovost.

To visokokakovostno, zeliščno strojeno polnozrnato usnje je podvrženo minimalni umetni naknadni obdelavi, ki ustvari čudovit, naraven sijaj, hkrati pa ohrani nekaj izvirnih in naravnih oznak. Ker je Mud brušeno usnje, je originalna zrnatost dobro ohranjena in ostaja zvesta svoji naravni reliefni teksturi. Čeprav je zelo čvrsta in trpežna koža, ima edinstveno lastnost, da ima mehak in gladek občutek, ki ga dosežete z nanosom lahkega parafinskega voska pred mletjem.

[BUTTERO] Črna torbica

Črna torba KANN MAX je izdelana iz Walpier's Buttero usnja.

Buttero usnje je usnje, izdelano z brušenjem usnja, da postane mehko in naravno na površini. Buttero usnje, tako kot drugo usnje, ki ga uporablja Walpier, je narejeno iz najfinejšega francoskega usnja, zato je tekstura gosta in površina gladka.

Zaradi Walpierjeve zelo cenjene metode rastlinskega strojenja ima Buttero usnje odlično barvo s popolno površinsko obdelavo in je zelo odporno na praske. To proizvajalcem omogoča, da izkoristijo prvotno teksturo kože brez težav, ki so običajno povezane z drugimi zeliščnimi tretmaji.

[MINERVA] Modro-zelena torbica

Minerva usnje je za razliko od Minerva Box navadno, nebrušeno usnje, ki je na prvi pogled mat, vendar se ob uporabi barva poglobi in sijaj poveča, tako da lahko sčasoma vidite in občutite spremembo.

Minerva je strojeno usnje, proizvedeno po edinstveni metodi Vacchetta iz Toskane. Na začetku je koža videti mat s pomanjkanjem sijaja, sčasoma pa doda naraven sijaj in poglobi barvo. To je zato, ker na površini kože ni umetne prevleke, zato se sijaj naravno dviga iz olja, ki ga vsebuje koža sama med uporabo. Kot pri drugih rastlinskih strojenih usnjah je Minerva s časom še posebej lepa.

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Poglej več... Ni sorodnih objav. Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.