Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

AUDEZE LCD-4 Slušalke, Black Magnesium w/Gold

Ni na zalogi
SKU
4302052
Daleč najbolj napreden model Audeze slušalk z inovativno planar magnetno tehnologijo, ki ponuja neverjetno dinamiko in čudovito odprt in širok zvok
3.999,00 €
(kom)

Slušalke AUDEZE LCD-4, Black Magnesium w/Gold

Daleč najnaprednejši model slušalk Audeze, z inovativno planarno magnetno tehnologijo, ki zagotavlja osupljivo dinamiko in neverjetno odprt in prostoren zvok.

Model slušalk LCD-4, predstavlja 40 let napredka v planarni magnetni tehnologiji in številne raziskave in razvoj od leta 2009, ko je Audeze predstavil prvi izdelek. Te vrhunske slušalke vsebujejo številne sodobne tehnologije, kot je nano-membrana z dvojnimi Fluxor magneti, ki skoraj podvojijo pogonsko moč.

Ekskluzivna planarna magnetna tehnologija

LCD-4 je daleč najnaprednejši model slušalke Audeze z inovativno planarno magnetno tehnologijo, ki zagotavlja osupljivo dinamiko in neverjetno odprt in prostoren zvok. Akustično zasnovana za izjemno natančnost.

Skoraj breztežnostna nano-diafragma

Slušalke vključujejo najnaprednejšo zasnovo membrane - ekskluzivni nano-film je dejansko manjši od zraka, ki ga oddaja. Vključuje tudi hitrejši odzivni čas za najgloblji in najlepši bas v primerjavi z drugimi razpoložljivimi slušalkami.

Dvojni Fluxor magneti

Ti magneti skoraj podvojijo moč, ki poganja membrano za boljši odzivni čas in veliko večjo ločljivost. To prispeva tudi k zmanjšanju izkrivljanja in povečanju natančnosti.

Notranji zvočni valovi

Patentirani Fazor elementi služijo, kot prevodniki notranjih zvočnih valov v slušalkah, da bi se izognili resonanci za najbolj natančno obliko zvočnih valov.

Oblikovane in ročno izdelana v Kaliforniji

Slušalke so oblikovane in ročno izdelane, najbolj luksuzni materiali pa se uporabljajo v kombinaciji s sodobno ravnimi magnetnimi tehnologijami. Tzv. leseni obroček na slušalkah je izdelan iz najvišje kakovosti Macassar Ebony drevo za 30 let. Je posebej obdelan les z gladko, natančno polirano površino. Posebna pozornost je namenjena prilagajanju in prilagajanju pretvornika, ter usklajevanju z lesenimi "obroči" na slušalkah. Tekstura usnjenih blazinic se prilagaja tudi barvi slušalk, pozornost pa se posveča kombiniranju in ujemanju barv in vzorcev. Novi okvir za slušalke je narejen iz kombinacije usnja in jekla ter zagotavlja udobje za ure in ure uživanja v glasbi. Blazinice so napolnjene s skrbno izbrano akustično spominsko peno. Za dih jemajoč zvok, združite slušalke z ojačevalnikom za slušalke The King MKII.

Audeze industrijski dizajn

Prefinjen videz in že omenjeni ročno izdelani obročki, izdelani v kalifornijskem objektu, so značilnost teh slušalk, kakovost celotnega dizajna pa zagotavlja leta in leta brezskrbnega poslušanja glasbe.

• Tip slušalk:  over-ear, odprte od zadaj

• Planarni magnetni gonilniki za boljšo dinamiko in frekvenčni odziv

• Premium izdelan iz vrhunskega usnjenega materiala za dolgotrajno uporabo

• Double Fluxor magneti, Fazor elementi

• Velike ultra tanke Uniforce nano diafragme

• Vrsta magneta: Neodimij N50

• Velikost pretvornika: 106 mm

• Maksimalna moč upravljanja: 5 W RMS

• Frekvenčni odziv: 5Hz – 50kHz

• Impedanca: 200 ohmov

• Občutljivost: 97 dB/1mW

• Minimalna poraba moči: >100mW

• Priporočena raven moči: >500mW

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top