Audio Technica ATH-AWAS Asada Zakura

  • Demo kos, STANJE 10/10


Na zalogi
Običajna cena 1.499,00 € /kos Najnižja cena v zadnjih 30 dneh Special Price 999,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Demo kos, STANJE 10/10

Serija lesenih slušalk Audio Technica že več kot 20 let zagotavlja naraven, akustični zvok z bogatimi prizvoki. Model ATH-AWAS Asada Zakura ima ohišje za zatiranje neželenih resonanc v sami slušalki, kar vam omogoča uživanje v visokokakovostnem naravnem zvoku z edinstveno eleganco lesa.

Slušalke ATH-AWAS vsebujejo les Ostrya Japonica, bolj znan kot Asada Zakura – enega najbolj cenjenih materialov v zgodovini lesenih slušalk Audio Technica. Asada Zakura je redko tradicionalno japonsko drevo, ki je raslo več kot 100 let, da je dozorelo. Ta poseben les je znan po uporabi v vrhunskih zvočnikih zaradi svojih zvočnih lastnosti in vrhunske vzdržljivosti.

S klasično, toplo rdečo barvo, osupljiva estetika lesa naredi vsak par slušalk edinstven. S polsijajnim zaključkom (nanešenim ročno) se bo videz lesa sčasoma spreminjal – razvoj, v katerem lahko uživate skupaj z glasbo.

Ekskluzivne 35-milimetrske zvočne enote so zasnovane tako, da povečajo zvočne specifikacije Asada Zakura z bogatimi prizvoki, gladkimi nizkimi in srednjimi do visokimi frekvencami visoke ločljivosti.

Edinstvena tehnologija Audio Technica, uporabljena v celotni ponudbi zaprtih hi-fi slušalk, razdeli strukturo ohišja v dve ločeni akustični komori za gladko reprodukcijo nizkih tonov. Snemljivi konektorji so zasnovani za izjemno kakovost zvoka in vzdržljivost. Zagotavljajo varno povezljivost za stabilen prenos signala in so narejeni za dolgotrajno poslušanje.

Poleg snemljivega kabla (3 m) s 6,3 mm vtičem je na voljo tudi snemljiv uravnotežen kabel z XLR konektorjem, ki zagotavlja združljivost z najnovejšimi hi-fi tehnologijami. Za visokokakovosten prenos zvoka se uporablja bakrena žica OFC visoke čistosti brez kisika.

Lahka, a robustna roka ohišja slušalk je izdelana iz magnezijeve zlitine. Kot kraka etuija je zasnovan tako, da se idealno ujema z zaprtim modelom slušalk, kar izboljša izolacijo, tako da je mogoče ves reproducirani zvok slišati kar se da jasno.

Slušalke so ročno izdelane v tovarni v Naruseju v Tokiu, kjer izdelujejo vse lesene slušalke AT. Naravni polsijajni zaključek je skrbno poliran in enega za drugim ročno pobarvan.

Poglej manj

• Tip: zaprte dinamične slušalke
• Premer pogonskih enot: 53 mm
• Frekvenčni odziv: 5 – 42.000 Hz
• Največja vhodna moč: 2000 mW
• Občutljivost: 99 dB/mW
• Impedanca: 40 ohmov
• Teža: približno 395 g

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.