Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Audio Technica ATH-AWKT Kokutan - HiFi slušalke

Ni na zalogi
SKU
9201303
Avdiofilske dinamične lesene slušalke zaprtega tipa
1.999,00 €
(kos)

Lesene slušalke ATH-AWKT imajo ohišje iz redkega japonskega trdega lesa Kokutan (črtasta ebenovina). Ta vrsta lesa se uporablja pri izdelavi pihalnih instrumentov, zanjo so značilne črne in rjave črte in zmanjšuje neželene resonance, da zagotovi jasnejšo in bolj naravno reprodukcijo zvoka. Polsijajni zaključek se nanese ročno in poudari naravno lepoto lesa, torej zrna lesa, ki s starostjo postane še lepši.

Slušalke so opremljene z ekskluzivnimi 53-mm zvočniškima enotama z zelo učinkovitim magnetnim vezjem Permendur, ki oddaja izjemno natančen zvok s širokim zvočnim poljem. Lahka, a trdna obloga iz titana na vsaki enoti in glasovna tuljava 6N-OFC (baker visoke čistosti, brez kisika) zagotavljata natančno premikanje membrane in prenos signala.

Ekskluzivni sistem DADS (sistem dvojnega dušenja zraka), ki ohišje deli na dve ločeni zvočni komori, zagotavlja gladke in natančne odzive nizkih tonov. Gladke in čvrste blazinice za ušesa in okvir glave iz ovčje kože pripomorejo k udobju oprijema in trajnosti nošenja. Slušalke imajo tudi A2DC - snemljive koaksialne priključke, zasnovane za zvok, ki zagotavljajo varno povezljivost z dvema priloženima 3,0 m snemljivima kabloma.

Vse lesene slušalke Audio Technica so ročno izdelane v Tokiu.

• Tip: dinamične slušalke zaprtega tipa
• Premer pogonske enote: 53 mm
• Frekvenčni odziv: 5 - 45 000 Hz
• Največja vhodna moč: 2000 mW
• Občutljivost: 102 dB / mW
• Impedanca: 48 ohmov
• Teža: 405 g

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top