Audio Technica ATH-MSR7b Slušalke

Audio Technica ATH-MSR7b Slušalke

Availability: Na zalogi

Nova generacija znamenitega modela slušalk visoke ločljivosti, za vse avdiofile Posodobljeno 29.01.2022.

249,00 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Slušalke ATH-MSR7 so sodobnejša različica najuspešnejšega modela v seriji Sound Reality - ATH-MSR7. Podedovali so globalno priznane značilnosti zvoka in vključujejo izboljšave pri udobju med uporabo.

Zasnova

Zasnovani so za reprodukcijo visokokakovostnega zvoka iz najnovejših visokokakovostnih digitalnih avdio predvajalnikov skupaj z uravnoteženo povezljivostjo A2DC. Vključujejo 45mm enote True Motion z oplaščenimi diafragmami, ki zagotavljajo večjo togost in izboljšane zmogljivosti.

Z novim lahkim in prenosnim dizajnom in razširjenim frekvenčnim odzivom, ki ne ogroža kakovosti zvoka, zagotavljajo zvok visoke ločljivosti, kjer koli so. Lahko jih povežete z avdio predvajalniki za najboljšo "prenosno" izkušnjo poslušanja glasbe.

Snemljivi kabli

Imaju dva odvojiva ravna kabela Y-tipa (1.2 m) s A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) konektorima na slušalicama: jedan s 4.4-milimetarskim 5-polnim balansiranim mini konektorom, a drugi s 3.5-milimetarskim 3-polnim stereo mini konektorom.

Novi jastučići s memorijskom pjenom osiguravaju veću udobnost prilikom slušanja, a uz slušalice dolazi mekana zaštitna torbica za lakši i jednostavniji transport i nošenje.

Imajo dva snemljiva kabla tipa Y (1,2 m) z A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) konektor na slušalkah: enega z 4,4-milimetrskim 5-polnim uravnoteženim mini priključkom, drugo pa s 3,5-milimetrskim 3-polnim stereo mini priključkom.

Novi blazinice iz pomnilniške pene zagotavljajo več udobja med poslušanjem, s slušalkami pa je na voljo mehka zaščitna torbica za lažji prevoz in nošenje.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• Tip: zaprte, dinamične

• Premer enote: 45 mm

• Frekvenčni odziv: 5-50 000 Hz

• Maksimalna vhodna moč: 2000 mW

• Občutljivost: 101dB/mW

• Impedanca: 36 ohmov

• Teža: 237 g

• Dostopne barve: črna in sivo-rjava