Akcija Rotel integrirani ojačevalci z DARILOM - Wiim avdio streamer

Akcija Rotel Integrirani Ojačevalci Z Darilom - Wiim Avdio Streamer

Ne zamudite odlične akcije v Sonus Artu!

Ob nakupu enega od omenjenih ojačevalcev Rotel prejmete v dar WiiM audio streamer.

Rotel A10 MKII , A11 MKII , A12 MKII in A14 MKII so sodobni integrirani ojačevalniki, ki združujejo visokokakovostno konstrukcijo z napredno tehnologijo za odlično zvočno zmogljivost.

 

Rotel A10 MKII je osnovni model v tej liniji za avdiofile, ki iščejo čisti analogni zvok. Ta ojačevalnik ponuja 40 W na kanal in enostavno uporabo brez digitalnih vhodov, s poudarkom na klasičnih virih zvoka, kot so gramofoni in CD predvajalniki.

Skupaj z Rotel A10 MKII dobite WiiM Mini kot darilo . 

WiiM Mini je kompakten omrežni avdio pretočni predvajalnik, zasnovan za preprosto dodajanje brezžičnega pretakanja v vaš obstoječi avdio sistem. Podpira različne pretočne storitve, kot so Spotify, Tidal in Apple Music ter omogoča nadzor prek aplikacije ali glasovnega pomočnika. S podporo za Hi-Res Audio do 24-bit/192kHz WiiM Mini zagotavlja izjemno kakovost zvoka v majhnem in cenovno dostopnem paketu.

 

Rotel A11 MKII dviguje lestvico z dodajanjem povezave Bluetooth in vgrajenim DAC (digitalno-analognim pretvornikom), ki omogoča visoko kakovostno reprodukcijo digitalnih virov. S svojimi 50 W na kanal ponuja A11 MKII močnejši zvok z več možnostmi povezljivosti.

Skupaj z Rotel A11 MKII dobite WiiM Pro kot darilo . 

WiiM Pro je napreden omrežni avdio pretočnik, ki ponuja vrhunsko povezljivost in podporo za zvok v več sobah. Podpira pretakanje v visoki ločljivosti do 24-bit/192kHz, kot tudi široko paleto zvočnih formatov. Z dodatnimi možnostmi, kot sta optični in koaksialni izhod, je WiiM Pro idealen za avdiofile, ki želijo integrirati vrhunsko pretakanje v svoje Hi-Fi sisteme.

 

 

Rotel A12 MKII gre še korak dlje, saj ponuja še več možnosti povezovanja, vključno z USB-B za neposredno povezavo z računalnikom in dodatnimi digitalnimi vhodi. S 60 W na kanal ta ojačevalnik zagotavlja izjemno moč in natančnost zvoka, primerno za zahtevnejše avdio sisteme.

Rotel A14 MKII je vrhunski model v tej seriji, ki združuje vse prednosti predhodnih modelov s še večjo močjo 80 W na kanal. Ponuja številne možnosti povezovanja, vključno s PC-USB, Bluetooth aptX in podporo za formate MQA (Master Quality Authenticated), kar omogoča predvajanje zvoka v visoki ločljivosti iz različnih virov.

Skupaj z Rotel A12 MKII in Rotel A14 MKII dobite WiiM Pro Plus kot darilo . 

WiiM Pro Plus predstavlja vrh ponudbe s še boljšo zmogljivostjo in dodatnimi možnostmi. Zagotavlja najboljšo kakovost zvoka s podporo za 32-bitno/384kHz pretakanje in napredno tehnologijo DAC. Poleg standardnih funkcij ponuja WiiM Pro Plus tudi izboljšane možnosti povezovanja, vključno z uravnoteženimi XLR izhodi, zaradi česar je odlična izbira za najzahtevnejše avdio navdušence.

 

 

Navedeni Rotelovi modeli odražajo Rotelovo predanost kakovosti zvoka in inovativni tehnologiji, ki uporabnikom zagotavljajo različne možnosti glede na njihove potrebe in želje, vsaka od naprav WiiM pa prinaša različne prednosti, prilagojene specifičnim potrebam uporabnikov, od preprostega brezžičnega pretakanja do vrhunskega. zvočna izvedba.

Tukaj poiščite posebno ponudbo Rotel ojačevalcev & WiiM audio streamerjev kot darilo! 

*Akcija traja od 15.5. do 15.6.2024.

Povezani Izdelki

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.