Bragi Dash: Prva Pametna Brezžična InEar Slušalka z vgrajenim mikro računalnikom!

Bragi Dash: Prva Pametna Brezžična InEar Slušalka z vgrajenim mikro računalnikom!
Slušalke
Bragi Dash: Prva Pametna Brezžična Inear Slušalka Z Vgrajenim Mikro Računalnikom!

Brez žic. Z Dash-om lahko uživate v popolnoma sinhroniziranem stereo zvoku brez odmevov in popačenj. Prednost teh slušalk je v prostoročnem prenosu glasbe in komunikacije – brez vseh kablov.

Svet v ušesu

Dash je edini hearable na svetu, opremljen z zmogljivim procesorjem in lastnim operacijskim sistemom, Bragi OS-om. Ta mikroračunalnik omogoča Dash-u prenos človeških gest in gibov v akcijske upravljavske ukaze. Na primer, klic sprejmete ali zavrnete s kimanjem glave. Vgrajeni mikroračunalnik redno prejema izboljšave s posodobitvijo Bragi OS-a. To pomeni, da tudi za nove funkcije ne bo potrebno kupiti novih slušalk, temveč le posodobiti obstoječe.

bragi-dash

Nadzor je v vaših rokah

Dash EarTouch uporabniški vmesnik omogoča uporabniku upravljanje z mobilnimi napravami, predvajanje shranjene glasbe, uporabo avdio pomočnikov ali aktivacijo fitness aktivnosti z enim gibom.

Počnite le tisto, kar vas veseli

Ne glede na to, kam vas bo navdih ponesel, Dash gre vedno z vami, celo pod vodo (je vodoodporen do 1m). Dash je edini hearable, ki plava z vami med tem ko vas vaša najljubša glasba motivira pri športnih aktivnostih. Dash lahko uporabljate pri katerem koli športu. Integrirani senzorji omogočajo Dashu sledenje vašem srčnem utripu, korakom, prehojeni razdalji, kolesarskim RPM-om, kroge v bazenu in plavalske vdihe. Z vsako posodobitvijo Bragi OS-a pa prejmete še dodatne funkcije.

bragi-dash

Poslušajte le tisto, kar želite

Dash vam omogoča streamanje kristalno čiste glasbe ali podcastov vašega najljubšega ponudnika, igranje video iger in opravljanje telefonskih klicev. Omogoča vam celo shranjevanje celotne avdio zbirke na 4GB vgrajenega spomina in njeno poslušanje brez povezave s katero koli napravo. Posebna lastnost Dash slušalk je uporaba pametnega algoritma, ki s pomočjo tehnologije strojnega učenja omogoča dinamično povezovanje notranjega EarBone in zunanjega signala mikrofona, s čimer se pri klicu zmanjšuje zunanji hrup. Filtriranje zvoka iz okolice ponuja izjemno čisti zvok.

Utišaj svet in spusti zvok!

Dash Audio Transparency funkcija omogoča poslušanje glasbe, podcastov, iger ali telefonskih klicev, med tem ko istočasno slišite dogajanje okoli sebe. Z enostavnim gibom roke po Dashu se vklopi predvajanje ambientnega zvoka v slušalki, da se zavedate svoje okolice.

   

Napolni v gibanju!

Bragi Dash ima najdaljše trajanje baterije od vseh trenutno dostopnih hearablov. Baterija mu omogoča 3 ure neprekinjenega delovanja, priložena pa je tudi torbica za shranjevanje, ki ob enem omogoča 5 polnjen slušalk, med tem ko ste v gibanju.

bragi-dash

Prijetno in varno

Zahvaljujoč FitSleeves omogoča izbiro primernega nastavka, za popolno prileganje slušalke ušesu. PerfectFit tehnologija zagotavlja trdno namestitev Dasha med športnimi aktivnostmi, kot so plavanje, tek, skakanje ali plesanje.

Bragi aplikacijabragi-dash

Bragi aplikacija je pameten podaljšek Dasha, s katero ga lahko v vsakem trenutku upravljate iz katere koli pametne naprave. Z njo lahko nastavljate svoj Dash profil, preverite statistike vadbe, nastavite shranjevanje ali dostopate do dodatnih informacij, ki vam omogočajo maksimalno uporabo Dashovih funkcij.

.  

Top lastnosti:

  • Mikroračunalnik razume geste (gesture control)
  • Redne izboljšave zmogljivosti, možnosti in lastnosti s pomočjo posodobitev
  • Vodoodporne (do 1m globine)
  • 3+ ur delovanja na baterije, z možnostjo 5x polnjenja v priloženi torbici
  • Primerne za šport zahvaljujoč PerfestFit tehnologiji
  • EarTouch tehnologija - na dotik občutljivo ohišje
  • Podpora za iOS, Android in Windows 10 mobilne naprave
  • Frekvenčni razpon 20 - 20000 HZ
  • Delovanje baterije: 5 ur

 

Poslušaj. Spremljaj. Komuniciraj - Bragi

 

Izvedi več na uradni strani!

Poglej Bragi Dash v naši spletni trgovini!
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.