Marantz Melody M-CR611 in M-CR511

Marantz Melody M-CR611 in M-CR511
Marantz Melody M-Cr611 In M-Cr511

Marantz Melody serija ponuja najboljše obeh svetov - pravi avdiofilski zvok v kompaktnem ohišju. Nova M-CR511 in M-CR611 sprejemnika prinašata še boljšo kakovost zvoka, Bluetooth povezljivost in napreden brezžični prenos glasbe v visoki ločljivosti.

Novi napravi iz Melody serije združujeta digitalen kakovosten zvok in tradicionalne mini predvajalnike v eno. S pomočjo DLNA in Airplay ponujata možnost streamanja glasbe iz medijskih predvajalnikov, NAS-a ali računalnika v visoki ločljivosti. Zahvaljujoč Bluetooth modulu z NFC podporo, lahko sedaj prenašate glasbo neposredno iz vaše mobilne naprave ali tablice. Novi napravi imata vgrajen visokokakovostni 192KHz/24bit DAC, ki omogoča predvajanje glasbe v visoki ločljivosti.   Predhodniki novih Melody sprejemnikov so imeli integrirani ojačevalec, ki je lahko pognal par 6-8 Ohmskih zvočnikov, med tem ko nova M-CR511 in M-CR611 prihajata s še boljšim stereo ojačevalcem z močjo 60W, ki lahko brez težav poganja tudi zahtevnejše zvočnike, celo 4 Ohmske modele. Obe napravi podpirata žično in brezžično povezovanje s hišnim omrežjem, optične digitalne vhode in 2 USB priključka za priklop USB diskov ali MP3 predvajalnikov. Prisotne pa so seveda tudi networking možnosti - internet radio, Spotify Connect, Last.fm, Airplay, DLNA 1.5, Bluetooth...

Marantz Melody Media M-CR611 CD Receiver (PDF)

Oblikovno dajeta že na prvi pogled vtis premium izdelka, zares pa vas bosta navdušila ko jih vklopite - v manj kot 20 sekundah indeksirata glasbo z vašega USB diska in v kombinaciji z resnima zvočnikoma (priporočilo: min 60 W) ustvarita jasen in čist zvok. Upravljanje je enostavno, udobje pa maksimalno - z WiFi, Bluetooth in brezplačno Marantz Remote aplikacijo za pametne telefone/tablice vam zagotavljata izjemno enostavno upravljanje. Melody M-CR611 lahko predvaja visokoločljivostne ALAC, WAV, FLAC, AIFF in DSD formate. Za razliko od svojega "manjšega brata" M-CR511, pa ponuja tudi možnost predvajanja CD diskov, FM/DAB radija, dodatni optični vhod in možnost poganjanja dodatnega para zvočnikov.

Marantz Melody M-CR511 Network Receiver (PDF)

Marantz Melody Cr511 Network Rear Novi Marantz M-CR511 ima enake networking možnosti kot večji brat. Vendar glede na to, da je njegov primarni namen predvajanje digitalnih medijev, M-CR511 ne podpira FM/DAB radija in CD predvajalnika, vendar je zato še manjši in elegantnejše oblike. Melody M-CR511 lahko predvaja visokoločljivostne ALAC, WAV, FLAC, AIFF in DSD formate.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.