Bowers & Wilkins 702 S2 SIGNATURE - Samostoječi zvočnik

Bowers & Wilkins 702 S2 SIGNATURE - Samostoječi zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Novi model Bowers & Wilkins 702 S2 Signature v čudoviti Datuk Gloss barvi Posodobljeno 17.01.2022.

2.999,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Novi B&W 702 S2 Signature samostoječi zvočniki vsebuje podrobne izboljšave (v primerjavi s predhodnikom), kar so omogočile nadgrajena zasnova in crossover komponente. Te izboljšave vključujejo Mundorfove kondenzatorje za obhod vseh kondenzatorjev in večje hlajenje, pa tudi izboljšave bas dela crossoverja.

Te nadgradnje izboljšujejo že izjemno ločljivost, odprtost in prostornost z zagotavljanjem bolj rafiniranega in čistejšega zvoka.

Estetski vtis novih zvočnikov ne zaostaja za zvočnimi: odlikuje jih osupljiv novi furnir iz ebenovine Datuk Gloss. Ta zasnova (izdelalo jo je specializirano italijansko podjetje za les Alpi) je kombinacija lepote eksotičnih furnirjev iz pravega lesa in vseh značilnosti okoljske ozaveščenosti.

Vsak par zvočnikov je popolnoma edinstven: nobena dva modela nimata istega vzorca. Oblikovalsko delo, za katero je odgovorno podjetje Alpi, vključuje nanašanje kar 9 slojev - temeljnega premaza, osnovnega premaza in laka, da se ustvari odličen videz. Da bi dodatno poudarili kakovost zaključka vsakega modela, zvočniki odlikujejo svetle kovinske obloge okoli enot basa in srednjega tona, pa tudi svetle srebrne rešetke okoli visokotonca. Na hrbtni strani je tudi kovinska identifikacijska plošča, ki vsak zvočnik spremeni v izvirno in edinstveno umetniško delo.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Trosistemski zvočnik
• Priporočena moč ojačevalnika: 30 W - 300 W znotraj 8 ohmov
• Značilnosti: Carbon Dome visokotonec, trdno ločeno ohišje visokotonca. Membrane neprekinjene stožce, ločen srednjetonec, Aerofolna bas membrane, tehnologija Flowport
• Pogonske enote: 1 x 25 mm karbonska kupola za visoke frekvence, 1 x 150 mm Continuum Cone za srednje tone, 3 x 165 mm Aerofoil bas
• frekvenčno območje: 46Hz - 28kHz ± 3dB
• Občutljivost: 90 dB spl (2,83 Vrms, 1 m)
• Harmonično popačenje: <1% 86Hz - 28kHz
<0,5% 110Hz - 20kHz
• Normalna impedanca: 8 ohmov
• Dimenzije: 1087 mm (z vključenim visokotoncem in stojalom) x 366 mm (z vključenim stojalom) x 364 mm (z rešetkami in sponkami), torej 452 mm (s priloženim stojalom)
• Teža: 29,5 kg

Sorodni članki

Več