Bowers & Wilkins 800 D3 - Samostoječi Zvočnik

Bowers & Wilkins 800 D3 - Samostoječi Zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Najboljši in največji zvočnik iz Bowers & Wilkins 800 D3 serije Posodobljeno 17.06.2021.

14.999,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Zvočniki serije 800 Diamond sestavljajo serijo najuspešnejših (premium) zvočnikov na svetu. Tako kot vsi predhodniki je tudi ta uspeh posledica kombinacije inovativnega oblikovanja in naprednih tehnologij, ki je za številne generacije ljubiteljev zvoka uvedel nove definicije zmogljivosti visokega cenovnega razreda.

Pogonske enote

Največja sprememba pri izdelavi je nova tehnologija membran, razvita za pogonske enote srednjega razreda. Kovinsko sivi stožec nadomešča prvotno razvite Kevlar membrane, ki se uporabljajo že vrsto let. Veliki kovinski profili so zelo prepoznaven del industrijskega oblikovanja, tako na zadnji plošči kot okoli vsake enote za bas in srednjo frekvenco.

Ta serija postavlja še višja merila uspešnosti in kakovosti znotraj svoje kategorije, ohranja konkurenčno prednost in ugled Bowers & Wilkins, ter ohranja raven odličnosti na vse bolj zasičenem trgu. Skoraj vsaka komponenta, ki bi jo bilo mogoče zamenjati, vključno z industrijskim oblikovanjem, je bila zamenjana.

Continuum Cone

Nova Continuum srednjetonska membrana reproducira vrhunsko srednjetonsko področje, praktično brez kakrsnega koli negativnega učinka tako imenovanega loma membran. Pojava, ki spremljam praktično vse dinamične zvočnike na robovih njihovega delovnega območja, Continuum omogoča, da se to območje nahaja daleč izven tistega, kar 800 D3 zahteva.

Nova "turbinska glava" je idealne oblike za disperzijo zvoka iz srednjetonca na zunanji strani, ter za dušitev zadnjega vala v notranjosti. Notranjost akustično mrtve, masivne aluminijaste konstrukcije, je dodatno utrjena s pregradami, ki s svojo obliko spominjajo na lopute turbine.

Aerofoil membrane bas enot prvič prinašajo variabilno debelino membrane, kar omogoča večjo trdnost na področju membrane, ki je izpostavljena večjim obremenitvam. Premikanje membrane je tako še bližje idealnemu gibanju, rezultat pa je globok, trden in kot še nikoli slišano - čist bas.

Modeli s srednjetonsko glavo imajo tudi novo tehnologijo ohišja, krivulja zunanjosti je sedaj postavljena na sprednjo stran, kar ima nekaj prednosti, izboljšuje disperzijo zvoka, med tem ko omogoča trdnejšo montažo bas zvočniških enot spredaj, ter močnejšo pritrditev robov na zadnji strani.

Ena izmed osnovnih stvari pri stabilnosti celotnega zvočnika je sistem notranje podpore. Trdnost in čvrstost ohišja neposredno vpliva na pravilnost karakterja glasbenih inštrumentov in glasov. Ojačitev ohišja serije 800 D3 je razvita s pomočjo računalniškega oblikovanja, narejeno pa je iz debelih vezanih plošč s kovinskimi ojačitvami, kar omogoča novemu Matrixu najboljšo stabilnost.

Inovativno masivno stojalo je izjemno stabilen temelj za velike modele iz serije 800 D3. Novost so konice, ki so vgrajene v samo stojalo in jih enostavno postavimo, brez naporov s težkim ohišjem.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Tehnične značilnosti: Diamantni visokotonec, Continuum Cone srednjetonska membrana, antiresonančni konektor, aerofoilna bas membrana, tehnologija Flowport (zmanjšanje popačenja), visokotonec v lastnem ohišju
• Zvočne enote: 1 x 25 mm visokofrekvenčna diamantna kupola, 1 x 150 mm Continuum Cone srednjega pasu, 2 x 250 mm aerofoil bas membrana
• Frekvenčno območje: 14 Hz - 35 kHz
• Frekvenčni odziv: 17 Hz - 28 kHz
• Občutljivost: 90 dB
• Harmonično popačenje: <1% 80 Hz - 20 kHz, <0,3% 100 Hz - 20 kHz
• Nominalna impedanca: 8 ohmov
• Priporočena moč ojačevalnika: 50 W - 500 W pri 8 ohmov
• Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohma
• Dimenzije: 1212 x 390 x 583 mm
• Teža: 94,5 kg

Sorodni članki

Več