Bowers & Wilkins 802 D3 - Demo par

Bowers & Wilkins 802 D3 - Demo par

Availability: Na zalogi

Zvok resnične studijske kakovosti v obliki, ki jo je v veselje postaviti na ogled. Posodobljeno 22.09.2021.

Priporočena cena: Cena: 11.000,00 €

Special Price 7.700,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Bowers & WIlkins 802 D3 samostoječi zvočnik napolni prostor okoli sebe z odličnim zvokom, ki pusti vsakega v tem prostoru brez besed. Njegov vrhunski dizajn pa ravno tako ne pusti nikogar ravnodušnega. To je zvok resnične studijske kakovosti v obliki, ki jo je v veselje namestiti v kateri koli hiši. Poslušanje glasbe na novem 802 D3 je pravo doživetje, ko najljubšo glasbo slišite reproducirano na teh zvočnikih, ob primernem viru in ojačitvi, se vam bo odprl nov pogled na vrhunski zvok.

Jasnost in naravnost zvoka 802 D3 je očitna v vsakem detalju zvočnega spektra. Kombinacija diamantnega visokotonca in Continuum srednjetonca v novi turbinski glavi daje izjemno čist pogled v vse dogajanje v glasbi, med tem ko Aerofoil basi lahko vse to podkrepijo s čistim basom, ki lahko zatrese temelje.

Novi diamantni visokotonec je nameščen v ohišje iz polnega kosa aluminija. Takšna struktura zagotavlja izjemno trdno platformo iz katere lahko visokotonec odda kristalno čist zvok. Neverjetno lahek, ob enem pa neverjetno trden, Diamant je ultimativen material za membrano visokotonca. Kakovost visokih tonov na zvočnikih B&W 800 D3 seriji je nekaj najbolj naravnega, kar lahko slišite.

Nova Continuum srednjetonska membrana reproducira vrhunsko srednjetonsko področje, praktično brez kakrsnega koli negativnega učinka tako imenovanega loma membran. Pojava, ki spremljam praktično vse dinamične zvočnike na robovih njihovega delovnega območja, Continuum omogoča, da se to območje nahaja daleč izven tistega, kar 802 D3 zahteva.

Nova "turbinska glava" je idealne oblike za disperzijo zvoka iz srednjetonca na zunanji strani, ter za dušitev zadnjega vala v notranjosti. Notranjost akustično mrtve, masivne aluminijaste konstrukcije, je dodatno utrjena s pregradami, ki s svojo obliko spominjajo na lopute turbine.

Aerofoil membrane bas enot prvič prinašajo variabilno debelino membrane, kar omogoča večjo trdnost na področju membrane, ki je izpostavljena večjim obremenitvam. Premikanje membrane je tako še bližje idealnemu gibanju, rezultat pa je globok, trden in kot še nikoli slišano - čist bas.

Modeli s srednjetonsko glavo imajo tudi novo tehnologijo ohišja, krivulja zunanjosti je sedaj postavljena na sprednjo stran, kar ima nekaj prednosti, izboljšuje disperzijo zvoka, med tem ko omogoča trdnejšo montažo bas zvočniških enot spredaj, ter močnejšo pritrditev robov na zadnji strani.

Ena izmed osnovnih stvari pri stabilnosti celotnega zvočnika je sistem notranje podpore. Trdnost in čvrstost ohišja neposredno vpliva na pravilnost karakterja glasbenih inštrumentov in glasov. Ojačitev ohišja serije 800 D3 je razvita s pomočjo računalniškega oblikovanja, narejeno pa je iz debelih vezanih plošč s kovinskimi ojačitvami, kar omogoča novemu Matrixu najboljšo stabilnost.

Inovativno masivno stojalo je izjemno stabilen temelj za velike modele iz serije 800 D3. Novost so konice, ki so vgrajene v samo stojalo in jih enostavno postavimo, brez naporov s težkim ohišjem.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

802 D3 Technical specifications
Technical features 
Diamond Tweeter
Anti-resonance plug
Continuum Cone FST
Turbine head
Aerofoil cone bass units
Flowport
Optimised Matrix
Solid body tweeter
Tweeter on top Description
3-way vented-box system Drive units
1x ø25mm (1 in) diamond dome high-frequency
1x ø150mm (6 in) Continuum cone FST™ midrange
2x ø200mm (8 in) Aerofoil cone bass unitsFrequency range
14Hz to 35kHz Frequency response 
17Hz to 28kHz (+/-3dB from reference axis)Sensitivity
90dB (On axis at 2.83Vrms) Harmonic distortion
2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m on axis)
<1 % 80Hz - 20kHz
<0.3% 100Hz - 20kHz
Nominal impedance (min)
8Ω (minimum 3.0Ω) Recommended amplifier power
50W - 500W into 8Ω on unclipped programme Max. recommended cable impedance
0.1Ω Height:
1212mm Width:
390mm Depth:
583mm Net weight
94.5kg (208lb) Cabinet
Rosenut
Gloss black Grille
Black

Sorodni članki

Več
Več