Bowers & Wilkins PI4 - In-Ear Slušalke

Bowers & Wilkins PI4 - In-Ear Slušalke

Availability: Na zalogi

Tehnologija za odpravljanje hrupa z 10 ur neprekinjenega predvajanja in z možnostjo hitrega 15-minutnega polnjenja za dodatne 3 ure predvajanja Posodobljeno 23.06.2021.

299,00 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

PI4 je nova in-ear slušalka, skrbno zasnovana pri podjetju Bowers & Wilkins. Vsi deli v njej pa so zasnovani tako, da zagotavljajo neverjetne akustične lastnosti in resnično občutek kakovosti.

Med razvojem novih slušalk je Bowers & Wilkins "združil moči" s Qualcommom, podjetje pa je ponosno na dejstvo, da je B&W prva znamka, ki je uporabila nov čipset Qualcomm aptX Adaptive BT 5.0. Rezultat je izjemno visoka raven zvočnih lastnosti v primerjavi s prejšnjimi tehnologijami, zlasti pri uporabi tehnologije za odpravljanje hrupa.

Nova in drugačna je možnost uporabe tehnologije za odpravljanje hrupa brez ogrožanja zvoka. To je mogoče zaradi hitrega procesorja digitalnega signala in hitrosti vzorčenja. Visoka stopnja vzorčenja pomeni, da je na voljo več podatkov o dohodnem hrupu, ki jih je mogoče nato analizirati in na koncu odstraniti. Uporabniki lahko na slušalkah nastavijo samodejni način in se samodejno prilagodijo hrupnemu okolju.

Z novo zasnovanimi 14,2-milimetrskima zvočniškima enotama in pretakanjem z visoko ločljivostjo (24 bit / 48 kHz) ponuja brezkompromisno udobje in varnost za slušne slušalke, hkrati pa ponuja enako kakovost zvoka in aktivno tehnologijo za odpravljanje hrupa, ki bi jo običajno pričakovali od slušalk .

Slušalke PI4 so opremljene s tremi mikrofoni za kristalno čiste telefonske klice in prvovrstnim nadzorom okoljskega hrupa pri aktiviranju prilagodljive tehnologije za odpravljanje šuma. Inženirska ekipa Bowers & Wilkins se pri oblikovanju teh slušalk ni odločila za "pravo" brezžično tehnologijo. Kaj je razlog za to? V času razvoja slušalk razpoložljive brezžične tehnologije niso ponudile želene nizke zakasnitve od leve proti desni, kar je na nek način poslabšalo kakovost zvoka.

Zato je bilo v podjetju odločeno, da bodo slušalke imele ogrlico oz vrvico za postavitev okoli vratu. Ta prispeva k popolni sinhronizaciji med kanali in ohranjanju najvišje kakovosti zvoka. Narejena je iz lahkega silikonskega materiala, ki zagotavlja udobje pri daljši uporabi.

Do 10 ur neprekinjenega predvajanja (po samo enem polnjenju). S hitro 15-minutno možnostjo polnjenja dobite dodatne 3 ure predvajanja svoje najljubše glasbe. Slušalke lahko uporabljate tudi v katerem koli okolju, saj je vodoodporen in kot nalašč za aktivno uporabo, kot so šport ali druge dejavnosti na prostem.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• Vrsta: Brezžične Bluetooth slušalke
• Bluetooth 5.0 z aplikacijo aptX - Prilagodljiva tehnologija
• USB-C polnilnik in zvočni vmesnik
• Krmilne enote: 2 x 14,2 mm
• Bluetooth kodeki: aptX-Adaptive, aptX-HD, aptX-Classic, AAC, SBC
• Mikrofoni: 2 x za ANC (aktivno odpoved hrupa), 2 x za telefonske klice
• Frekvenčno območje: 10 Hz - 30 kHz
• Vrsta baterije: polnilni litijev polimer
• Življenjska doba in polnjenje baterije: 10 ur (z Bluetooth in aktivnim odpravljanjem hrupa), dodatne 3 ure s hitrim 15-minutnim polnjenjem
• Vhodna vrata: Bluetooth, USB-C zvok
• Paket vključuje: USB-A - USB-C kabel (20 cm), torbico, silikonske 3-velikosti (S, M, L) in tridelne trpežne kljuke (S, M, L)
• Teža: 40 g

Sorodni članki

Več