Bowers & Wilkins PX - Brezžične NC Slušalke - DEMO kos

Bowers & Wilkins PX - Brezžične NC Slušalke - DEMO kos

Availability: Na zalogi

Brezžične noise cancelling slušalke z aptX HD kakovostjo zvoka Posodobljeno 02.06.2020.

Stara cena: Cena: 399,00 €

Special Price 269,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Bowers & Wilkins PX slušalke se, ob najvišji možni kakovosti zvoka, odzivajo na obnašanje uporabnika, da bi mu zagotovile intuitivno uporabniško izkušnjo. Njihove zvočne enote izhajajo iz referenčne P9 slušalke in uporabljajo enako nagnjeno postavitev, za prepričljiv zvok. Njihov poseben sistem vpetja omogoča PX slušalkam, da ustvarijo natančnost, ki je potrebna za frekvence do 30 kHz kot tudi usklajenost potrebno za globok in dinamičen bas.

Funkcija "noise cancelling" je izboljšana za optimalno izolacijo, brez negativnega vpliva na glasbo. Samo za to izboljšavo so porabili več tisoč ur za razvoj in testiranje. Slušalke uporabljajo tudi najnovejši aptX HD Bluetooth, ki podpira 24 bitno ločljivost do 48 kHz. Hkrati pa ponuja polno digitalno kakovost zvoka z USB povezavo.

Dodatna izboljšava zvokovne izkušnje se doseže z obdelavo zvoka vse do 768 kHz, s čimer se zagotavlja najboljša možna kakovost zvoka. Ob vrhunskem zvoku je zanimiv tudi povsem novi pristop PX slušalk k uporabniški izkušnji. To so prve pametne slušalke podjetja Bowers & Wilkins z vgrajenim senzorjem, ki poslušalcu omogočajo nadzor nad glasbo na povsem intuitiven način.

B&W PX slušalke se odzivajo na naravno obnašanje uporabnika. Ko jih ta dvigne (z mize, police, itd) se samodejno vključijo in pričnejo predvajati glasbo, ko jih zopet odloži preidejo v spanje (stand-by način). Kadar jih ima uporabnik na glavi in slušalko privzdvigne ali spusti okoli vratu se predvajanje pauzira, ko so slušalke zopet na ušesih pa samodejno prične s predvajanjem.

Delovanje na baterije je vodilno v tem razredu, omogoča kar 22 ur brezžičnega predvajanja z aktivnim noise cancellingom, 29 ur brez NC, 33 ur z žico brez NC in 50 ur na žici in brez NC.

Za optimalno doživetje v različnih okoliščinah imajo Bowers & Wilkins PX slušalke tri različne načine "noise cancelling" delovanja, ki se izbirajo v aplikaciji na telefonu/tablici. Na voljo je "City način", ki poslušalcu prepušča hrup prometa, za varno udeležbo v prometu. "Office način" prepušča le človeški glas, za odstranjevanje hrupa ob enem pa brezhibno komunikacijo s sodelavci. "Flight način" odstrani prav ves hrup. Z aplikacijo se lahko tudi posodablja firmware samih slušalk.

Video (1)

Video

Ocene (1)

Ocena in komentar 1 item(s)

5
Odlične slušalke, senzor za vključitev in izključitev deluje v redu, le prav jih je treba namestiti. Zvok odličen, dušenje hrupa iz okolice dobro že brez vključenih aktivnih filtrov. Aplikacija za telefon deluje brez težav, je pa precej minimalistična.
Cijena
Kvaliteta
Ocenjeno od Jure / (Poslano 15. 04. 2019)

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

-          aptX HD Bluetooth 4.1

-          digitalna hibridna komponenta „noise cancellation“

-          pametni senzorji za Auto Play / Pause / On / Off

-          mehko usnje na blazinicah iz spominske pene (zamenljive)

-          aplikacija za nadzor ANC

-          preklopna zasnova

-          vhodi: USB – C (Audio, polnjenje in FW posodobitve), 3.5 mm stereo priključek, 2x mikrofon s podporo CVC2 algoritama

-          enoti: 2x ø40mm full range

-          frekvenčni razpon: 10 Hz do 20 kHz

-          upornost: 22 ohmov (pasivno)

-          popačenje: <0.3% (1kHz/10mW)

-          občutljivost: 111dB/V pri 1kHz

-          maksimalna vhodna napetost: 1 V

-          neto teža: 335 g

-          trajanje baterije: do 22 h – Bluetooth in aktivna „noise cancellation“ (ANC)

                           do 29 h samo za Bluetooth, brez ANC

                           do 33 h žična povezava z ANC

                           do 50 h samo žična povezava, brez ANC

-          dodatni pribor: standardni audio kabel - 1,2 m (TRS 3-polni stereo), zaščitna torbica, USB-A do USB-C kabel

Sorodni članki

Več
Več