Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Bowers & Wilkins Zeppelin Brezžični Zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
BWZEPPELIN
Brezžični zvočnik Zeppelin
549,00 € 599,00 €
(kos)

Brezžični zvočnik Zeppelin je popoln stereo sistem, ki sloni na neprekosljivem znanju Bowers & Wilkins pri vrhunski zasnovi zvočnikov za profesionalno in domačo uporabo. Odlikuje ga tehnologija z referenčnimi kakovostnimi pogonskimi sklopi, nameščenimi v namenskih sklopih levega in desnega zvočnika okoli velikega sredinskega nizkotonca, ki ga poganja ojačevalnik z 240 W. Rezultat je stereo zvok, ki zapolni celotno sobo.

Kombinira preverjeno tehnologijo pogonskih sklopov z novo pretočno platformo visoke ločljivosti, je ta zvočnik preprosto najboljši model Zeppelin doslej. Splošni rezultat je izjemna glasbena zmogljivost bodisi iz brezžično povezanega vira bodisi prek storitve pretakanja.

Če želite pretakati glasbo iz mobilne naprave, tabličnega računalnika ali računalnika, je to mogoče prek AirPlay 2 in aptX Adaptive Bluetooth, zaradi česar je zvočnik primeren tako za uporabnike iOS kot Android. Vsi oboževalci Spotify lahko uživajo tudi v prednostih Spotify Connect, hkrati pa dobijo visokokakovosten zvok ter enostaven nadzor in upravljanje. In kar je najboljše, Zeppelin lahko upravljate prek aplikacije Bowers & Wilkins, ki omogoča takojšen dostop do številnih storitev pretakanja, vključno z Deezerjem, SoundCloudom, TIDALOM in TuneInom.

Zeppelin vsebuje tudi vgrajeno Alexo, zato ni potrebe po zunanjih komponentah. Preprosto zahtevajte pesem, ki jo želite poslušati, in vaš zvočnik vam bo izpolnil željo. Zvočnik lahko upravljate tudi s fizičnimi gumbi na zgornji strani elegantnega ohišja, če želite.

  • Tehnične lastnosti: aplikacija Bowers & Wilkins (s podporo za Deezer in TIDAL), Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth, digitalna obdelava signala, dinamični EQ
  • Različica Bluetooth: 5.0
  • Kodeki Bluetooth: aptX Adaptive, AAC, SBC
  • Združljivost z AirPlay 2: iPhone, iPad, iPod touch z iOS 11.4 ali novejšim, Apple TV 4K ali Apple TV (četrta generacija) z iOS 11.4 ali novejšim, MAC ali računalnik z iTunes 12.8 ali novejšim
  • Izhodna moč ojačevalnika: 240 W
  • Zvočniške enote: 2 x 25 mm visokotonci z dvojno kupolo, 2 x 90 mm FST srednjetonci, 1 x 150 mm nizkotonec
  • Frekvenčni odziv: 35Hz - 24kHz
  • Vhodna napetost: 100V-240V, 50-60Hz
  • Mere: 210 x 650 x 194 mm
  • Teža: 6,5 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top