Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Bowers & Wilkins HTM82 D4 Center zvočnik

Ni na zalogi
Only %1 left
SKU
TEMPHTM82D4
Sredinski zvočnik HTM82 D4 je idealna rešitev za sisteme, ki temeljijo na kompaktnih samostojnih zvočnikih 803 D4 ali 804 D4.
5.500,00 €
(kos)

Vsak model v novi seriji 800 Diamond združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je kdajkoli izdelal Bowers & Wilkins. Uglajena in elegantna omara za zvočnike ter razkošne podrobnosti naredijo to najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

Vsak model v seriji ima spremenjeno različico kultnega ohišja visokotonca s trdnim ohišjem in z novim, razširjenim sistemom cevi, ki ustvarja še bolj odprt zvok za visoke frekvence. To izjemno trdno ohišje se brez težav upira neželenim resonancam in je izjemno akustične oblike - še posebej v kombinaciji z novim ločevalnim sistemom, ki ga bolj učinkovito izolira od ostalih zvočnikov kot kdaj koli prej. Tako kot prej je visokotonec izdelan iz masivnega aluminija in zdaj uporablja eloksirano obdelavo - temno ali svetlo, odvisno od barve omare.

Sredinski zvočnik HTM82 D4 je idealna rešitev za sisteme, ki temeljijo na kompaktnih samostoječih zvočnikih 803 D4 ali 804 D4. Njegov srednjetonski pogonski sklop je idealne velikosti, da se popolnoma prilega ostalim modelom v seriji, njegova velika moč pa bo zagotovila brezhibno doživetje poslušanja.

Eden najpomembnejših dosežkov Bowers & Wilkins v zadnjih dveh desetletjih je trden visokotonec Diamond Dome - popolna kombinacija majhne teže, izjemne moči in neverjetne natančnosti. Sposoben je posnemati podrobnosti, ki jih drugi visokotonci ne morejo. Kontinualni stožec, ki se uporablja za srednje in srednje tonove / bas in je temeljni del vsakega zvočnika. Ima izjemno nizko raven hrupa in zagotavlja neverjetno ločljivost brez obarvanja.

  • Tehnične značilnosti: diamantni visokotonec, masivni visokotonec na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, anti-resonančni vtič, biomimetično vzmetenje, Matrix, bas enote Aerofoil, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm visokotonec z diamantno kupolo, 1 x 130 mm srednja frekvenčna enota FST s kontinuumom, 2 x 165 mm stožčasto nizkotonska enota Aerofoil
  • Frekvenčni razpon: 33Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 45Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 89 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 200 W v 8 ohmih
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Mere: 289 x 715 x 369 mm
  • Teža: 25,15 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top