Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Definitive Technology BP9040 - samostoječi zvočnik

Ni na zalogi
SKU
DT01008
Visoko zmogljiv samostoječi zvočnik z vgrajenim 8-palčnim nizkotoncem
999,00 €
Prihranite 37%
624,50 €
(kos)

Prostostoječi zvočnik BP9040 prinaša izjemen zvok, ki bo zapolnil celotno sobo, da boste lahko izkusili vse podrobnosti v sistemu domačega kina. Patentiran FFBP (naprej usmerjena bipolarna matrika) ponuja vrhunsko ravnovesje med zvokom, ki polni prostor, in natančno zvokovno sliko, hkrati pa zagotavlja popolno prilagodljivost namestitve.

Zvočnik se ponaša z vgrajenim aktivnim subwooferjem, ki zagotavlja izjemno globok in močen bas.

Visokotonski z aluminijasto membrano, visokozmogljive pogonske enote, integrirani globokotonec in inteligentni nadzor nizkih tonov omogočajo, da slišite in začutite vse podrobnosti v glasbi, kot si jo je zamislil avtor. Združljivost Dolby Atmos in DTS: X vam omogoča, da doživite pravi večdimenzionalni zvok z brezčasnim, minimalističnim dizajnom.

Omenjeni visokotonski zvočniki na tem zvočniku reproducirajo frekvence, višje od tistih, ki jih sliši človeško uho, in ustvarjajo verodostojno reprodukcijo zvoka, ki jo je mogoče slišati, na primer v profesionalnem studiu ali koncertni dvorani.

BDSS - uravnotežen dvojni sistem prostorskega zvoka izboljša odstopanja pogonske enote, ki izboljšuje razpršenost in sredinsko ločljivost manjše pogonske enote.

Uživajte v subtilni eleganci zasnove zvočnikov, ne da bi odstranili rešetke zvočnika za naravni, brezbarvni zvok. Največja togost ohišja s strateško postavljenim ojačanjem zmanjšuje resonance, kar še okrepi že tako jasen in močan zvok.

Stabilnost zvočnikov je zagotovljena s pomočjo "konic" na dnu, ki pomagajo zvočnikom, da trdno stojijo na preprogah ali drugih talnih površinah. Da bi poudarili integrirani globokotonec in pokazali, da zvočnik prejema signal, je bil na dnu sprednje plošče dodan logotip z LED osvetlitvijo. Po želji ga vklopite ali izklopite in upoštevajte, da se bo samodejno izklopil / preklopil v stanje pripravljenosti po 20 minutah nedejavnosti (odsotnost aktivnega signala).

• Sprednja pogonska enota: okrogli visokotonec (2,54 cm), 2 okrogli srednjetonski enoti (11,43 cm), 2 okrogla pasivna nizkotonska radiatorja (20,32 cm), okrogli nizkotonec (20,32 cm)
• Zadnja pogonska enota: okrogel visokotonski aluminijast visokotonec (2,54 cm), okrogli srednjetonski zvočnik (11,43 cm)
• Skupni frekvenčni odziv: 22 Hz - 40000 Hz
• Nazivna impedanca: 8 ohmov
• Največja občutljivost (1 W @ 1 m): 92 dB
• Ojačevalnik razreda D.
• Material: aluminij
• Mere (s podstavkom): 102,24 x 33,02 x 27,94 cm
• Teža: 16,33 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top