Definitive Technology BP9060 - Samostoječi Zvočnik

Definitive Technology BP9060 - Samostoječi Zvočnik

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Visoko zmogljiv bipolarni samostoječi zvočnik z vgrajenim 10-palčnim nizkotoncem Posodobljeno 21.01.2021.

1.299,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Nov samostoječi zvočnik s številnimi funkcijami, kot so visokotonec z aluminijasto kupolo, visoko zmogljive srednjetonske enote, vgrajeni aktivni globokotonec in inteligentni nadzor nizkih tonov, ki vam omogočajo, da slišite popolnoma vse podrobnosti svoje glasbe.

Patentiran FFBP (naprej usmerjeno bipolarno polje) ponuja vrhunsko ravnovesje med zvokom, ki polni prostor, in natančnim glasbenim odrom, hkrati pa zagotavlja popolno prilagodljivost namestitve.

Inteligentni nadzor nizkih tonov je najnovejši napredek, ki omogoča moduliranje globokih nizkih tonov navzgor ali navzdol, hkrati pa ohranja tonsko ravnovesje srednjega razreda.

Zvočnik ima tudi vgrajen skriti konektor, ki se brezhibno ujema z modulom zvočnika A90 (naprodaj posebej). Preprosto odstranite magnetno pritrjeno, zvočno obdelano aluminijasto zgornjo ploščo iz zvočnikov in trdno poravnajte in namestite zvočnik A90 v zgornji del zvočnika BP9060, da slišite in začutite večdimenzionalni zvok, ki ga zagotavljata združljivost Dolby Atmos in DTS: X (potreben je sprejemnik, ki podpira te formate).

Integrirani globokotonec je združljiv s pripadajočim basovskim radiatorjem in ponuja globlje in močnejše nizke tone iz samostojnega zvočnika, ne da bi morali dodati ločen globokotonec. Visokotonski zvočniki reproducirajo frekvence, višje od tistih, ki jih sliši človeško uho, in ustvarijo verodostojne reprodukcije zvoka kot na primer v profesionalnem studiu ali koncertni dvorani.

BDSS - Balanced Dual Surround System izboljšuje odstopanja pogonske enote, kar ima za posledico izbrano enoto, ki proizvaja nizke tone, kot jih zmorejo večje enote, hkrati pa ohranja izboljšano razpršenost in srednjo frekvenco manjše pogonske enote.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Sprednja pogonska enota: okrogli visokotonec (2,54 cm), 2 okrogla srednjetonska zvočnika (11,43 cm), 2 okrogli nizkotonski pasivni enoti (25,4 cm), okrogli aktivni subwoofer zvočnik (25,4 cm)
• Zadnja pogonska enota: okrogel aluminijast visokotonec (2,54 cm), okrogli srednjetonski zvočnik (11,43 cm)
• Skupni frekvenčni odziv: 18 Hz - 40000 Hz
• Nazivna impedanca: 8 ohmov
• Največja občutljivost (1 W @ 1 m): 92 dB
• Ojačevalnik razreda D.
• Mere: 113,1 x 15,3 x 33 cm
• Teža: 27,67 kg