Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Definitive Technology CS 9060 - Demo

Na zalogi
SKU
DT01005
Center zvočnik za domači kino
800,00 €
Prihranite 50%
400,00 €
(kos)

Osrednji zvočnik CS 9060 zagotavlja izjemno jasnost in osredotočenost na glasovni razpon ter natančno reprodukcijo tudi najzahtevnejših zvočnih vsebin, zato boste v sistemu za domači kino brez težav občutili vse podrobnosti. Visokotonski zvočniki z aluminijasto kupolo, visokozmogljive pogonske enote, integriran nizkotonec in inteligentni nadzor nizkih tonov vam omogočajo, da slišite in začutite vsak ton natanko tako, kot si je zamislil avtor.

Visokotonci reproducirajo frekvence, ki so višje od tistih, ki jih sliši človeško uho, in ustvarjajo pristne reprodukcije zvoka, kot so na primer tiste v profesionalnem studiu ali koncertni dvorani. Integrirani globokotonec je usklajen s pripadajočim nizkotonskim zvočnikom in ponuja globlje in močnejše nizke tone iz prostostoječega zvočnika, ne da bi bilo treba dodati ločen globokotonec.

BDSS – Balanced Dual Surround System izboljša odstopanja gonilnika, kar ima za posledico izbrano enoto, ki proizvaja nizke tone, povezane z večjimi enotami, hkrati pa ohranja izboljšano disperzijo in definicijo srednjega tona manjše gonilne enote.

Inteligentni nadzor nizkih tonov predstavlja najnovejši razvoj, ki omogoča modulacijo globokih nizkih tonov navzgor ali navzdol, hkrati pa ohranja tonsko ravnovesje srednjega tona. Akustično prozorna rešetka prispeva k eleganci zasnove zvočnika – ni je treba odstraniti, če želite uživati ​​v naravno čistem zvoku.

Največja togost s strateško nameščenimi oporniki izboljšuje sliko, hkrati pa zmanjšuje resonance in dodatno krepi že tako jasen in močan zvok.

• Sprednja vrsta pogonskih enot: okrogel aluminijast visokotonec (2,54 cm), 2 okrogli srednjetonski enoti (11,43 cm), okrogel nizkotonec (20,32 cm)
• Skupni frekvenčni odziv: 32 Hz – 40000 Hz
• Nazivna impedanca: 8 ohmov
• Največja občutljivost (1 W @ 1 m): 91 dB
• Ojačevalnik razreda D
• Avdio vhodi: LFE (izbirno)
• Priključki za zvočnike: pozlačeni priključki
• Mere: 15,11 x 52,71 x 30,48 cm
• Teža: 11,79 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top