Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Definitive Technology DEMAND D15

Na zalogi
SKU
DT01006
Samostoječi zvočnik visokih zmogljivosti z dvojno pasivno bas membrano
1.649,00 €
Prihranite 50%
824,50 €
(kos)

Definitive Technology Demand serija visokokakovostnih zvočnikov, ki oddajajo zvok polnega razpona, ki bo napolnil celotno sobo, vse pakirano v sodoben, eleganten dizajn. Je kot nalašč za vse ljubitelje HiFija, hkrati pa ohranja možnost kombinacij za domači kino.

Z novimi naprednimi tehnologijami vsak zvočnik zagotavlja gladko, visokofrekvenčno reprodukcijo in tridimenzionalno polnjenje prostora. Z nadzorovanimi basi in minimalističnim dizajnom serija presega konkurente ne samo po ceni, temveč tudi po zmogljivosti.

Ogljikova vlakna zagotavljajo večjo trdnost stožca za večjo globino nizkih tonov, hkrati pa preprečujejo, da bi se pojavila popačenja stožcev. Prav tako zagotavljajo, da so nizkofrekvenčni zvočniki čvrsti, vendar lahki in zagotavljajo globlje in čistejše nizke frekvence.

Dvojni integrirani stranski pasivni radiatorji omogočajo nizkofrekvenčno reprodukcijo iz manjše zasnove ohišja in povečajo linearnost za globok in jasen odziv nizkih tonov. Prefinjena zasnova omare za zvočnike drastično zmanjša vibracije. Zahvaljujoč pasivnim radiatorjem (namesto bas refleksa) je mogoče zvočnike postaviti bližje steni, kar daje največjo prožnost.

Kupola aluminijastega visokotonca zagotavlja jasen in natančen odziv visokih frekvenc. 20/20 Wave Alignment Lens uravnoteži visoke frekvence za izboljšanje disperzije in bogato, uravnoteženo izkušnjo poslušanja. Edinstvena zvočna značilnost serije Demand je visokotonski tviter, ki zagotavlja natančnejšo stereo sliko na sredini in odstranjuje neželeno difrakcijo iz vogalov sprednje pregrade.

Patentirani linearni odziv Waveguidea širi frekvenčni odziv na osi in izven nje, izboljša disperzijo za bolj naraven domet in natančnejše snemanje.

Zvočnik odlikuje prefinjen, sodoben industrijski dizajn z aluminijasto sprednjo predelno steno, ki zagotavlja brezčasen videz, ki se bo prilegal vsakemu dekorju in prostoru. Tanek dizajn in moderna geometrija serije Demand zagotavlja eleganco, hkrati pa izboljšujeta akustične lastnosti. Vizualni vtis dopolnjuje natančen tridimenzionalni zvok, ki napolni sobo ne glede na to, ali uživate v svoji najljubši glasbi ali zvoku iz filmov.

• Visokotonec: 1-palčna aluminijasta kupola
• Srednja frekvenca: 5,25-palčna BDSS pogonska enota z LRW
• Woofer: dvojna 5,25-palčna ogljikova vlakna
• Pasivni radiator: dvojni 8-palčni
• Frekvenčni odziv: 48 Hz - 22 kHz (-3 dB)
• Nominalna impedanca: 4 ohma
• Občutljivost: 85 dB SPL
• Priporočena moč ojačevalnika: 40 - 300 W
• Dimenzije: 1036 x 230 x 327 mm
• Teža: 23,6 kg
• Razpoložljive barve: črna z visokim sijajem, bela z visokim sijajem

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top