Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon AH D7200EM Slušalke

Na zalogi
SKU
DE01021
Novi Denonov model s Free edge driverji, izjemno natančno gibanje enot za ultra čisti zvok brez popačenj
795,00 €
(kos)

Denon AH-D7200 slušalke uporabljajo posebne Denonove Free Edge driverje, izdelane na Japonskem, glavna lastnost je izjemno natančno gibanje, ki omogoča ultra čisti zvok brez popačenj.

Driverji so postavljeni na ogrodje, ki duši neželjene vibracije, vse skupaj postavljeno v ohišje iz polnega in vrhunsko obdelanega orehovega lesa, ki je znan po svojih akustičnih lastnostih, za topel in živahen zvok.

FreeEdge zvočniška enota je srce teh slušalk, materijal membrane so nano vlakna, posledično izjemno lahka in neverjetno trdna.

Takšna membrana se premika izjemno natančno in linearno, ter preprečuje nastajanje nezaželjenih vibracij. 

Odstranljivi kabel ima vodilo iz čistega bakra kar 7N (99.99999%), japonske proizvodnje po striktnih Denonovih specifikacijah in zagotavlja najboljši možni prenos signala. Priključek je trden in masiven, pozlačen in okrašen z bakrenim prstanom.

Ušesni blazinici sta napolnjeni s spominsko peno in oblečeni v izjemno mehko umetno usnje razvito posebej za AH-D7200.

Pritrjeni sta na ergonomsko oblikovan aluminijast naglavni naslon oblečen v pravo ovčje usnje. Za udobno nošanje na vsaki glavi se lahko natančno nastavljajo, ko enkrat najdete pravo nastavitev boste imeli občutek, kot da nimate nič na glavi.

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top