Denon AVR-X550BT AV Sprejemnik

Denon AVR-X550BT AV Sprejemnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

5,2-kanalni AV sprejemnik AVR-X550BT s 130 wattov na kanal Posodobljeno 08.01.2021.

Stara cena: Cena: 349,00 €

Special Price 299,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Pregled

5.2 kanalni Denon AVR-X550BT AV sprejemnik dostavlja visoko kakovosten hišni kino na dostopni ceni. Glejte svoje priljubljene filme in oddaje z izjemno čistostjo slike zahvaljujoč Polni 4K Ultra HD, Dolby Vision in HDCP 2.2 ( podprt na treh izmed petih HDMI vhodov ). Pretakajte glasbo z vgrajeno Bluetooth tehnologijo ali predvajajte MP3, WMA, FLAC in MPEG-4/AAC skladbe preko prednjega USB vhoda. Vodič po nastavitvah pa omogoča nastavitveni postopek kar se da enostaven. Z več kot stoletno tradicijo v avdio tehnologiji, Denon AVR-X550BT garantira avdio fidelnost in čistost slike za izboljšavo vsakega pogleda v hišnem kinu.

 

Močan 5-kanalni Ojačevalnik z ECO načinom

Vključujoč diskreten visokonapetostni ojačevalnik na vseh kanalih, AVR-X550BT dostavlja 130W na kanal moči (6 Ohms, 1kHz, 1% 1 Ch. Drive). Nizka upornost gonilnikov omogoča operacijsko stabilnost za širok nabor zvočnikov. AVR-X550BT prav tako vključuje pet HDMI vhodov z 4K/60 Hz full-rate pass-through in HDCP 2.2 podporo na treh vhodih.

PRIPRAVLJEN NA 4K ULTRA HD

Napredni HDMI video del sprejemnika AVR-X550BT vam omogoča ogled priljubljenih filmov in oddaj z najboljšo kakovostjo slike na voljo.

VDIHNITE NOVO ŽIVLJENJE V VAŠE VIRE

AVR-X550BT predstavlja napreden HDMI del s petimi vhodi, ki ponujajo Polni 4K Ultra HD, HDR (High Dynamic Range), BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, kot tudi 21:9 in 3D video pass-through, Dolby Vision združljivost in HLG (Hybrid Log-Gamma) pass-through podporo. HDCP 2.2 je podprt na treh vhodihz za vsebino zaščiteno proti kopiranju.

POSTAVITEV IN POVEZAVA Z LAHKOTO

Vključeni AVR-X550BT vodič za hitri zagon ponuja enostavna in hitra navodila za priklop in uporabo sprejemnika z vašimi zvočniki in TV sprejemnikom. Vrsta zvočniških terminalov je v ležečem položaju za enostaven dostop ter obarvan z barvno paleto, ki omogoča lahkotnost priklopa. Enostavno, Denon.

BLUETOOTH VGRAJEN

Vaše priljubljene skladbe, na dotiku vaših prstov. Pretakajte glasbo iz vašega računalnika ali pametnih naprav preko vgrajene bluetooth tehnologije v sprejemniku AVR-X550BT. Zapomni si lahko do 8 naprav tako, da samo vklopite bluetooth in že ste povezani. Za pretok glasbe izberite napravo preko vašega menija Bluetooth na pametni mobilni napravi.

PREDNJI USB VHOD ZA VISOKO RESOLUCIJSKI AVDIO

Kot dodatek številnim analognim in digitalnim AV vhodom ima AVR-X550BT USB vhod na sprednji strani sprejemnika. Priročen za predvajanje glasbenih datotek MP3, WMA, FLAC in MPEG-4/AAC. Prava izbira, lahkotnost uporabe.

KOMPATIBILEN Z DENON HEOS LINK

Povezite AVR-X550BT na Denon HEOS Link, na voljo posebej, za brezžično glasbeno pretakanje in odlično zvočno kakovost. HEOS LINK omogoča sprejemniku, da predvaja neomejene glasbene spletne vire kot npr. Spotify, Tidal in veliko več. Z HEOS LINK lahko dodaste HEOS večsobni avdio vašemu hišnemu kinu za poslušanje iste glasbe v drugih prostorih. Na voljo tudi nadzor preko Amazon Alexa glasovnega ukaza. Uživajte v glasbi z odlično Denon avdio kakovostjo.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• število ojačevalnikov: 5
• Izhodna moč: 130 W na kanal
• Impedanca zvočnika: 6-16 ohmov
• frekvenčni odziv: 10 Hz - 100 kHz - +1, –3 dB (neposredni način)
• Napajanje: AC 230 V, 50/60 Hz
• Poraba energije: 310 W (pripravljenost: 0,1 W, CEC v pripravljenosti: 0,5 W)
• poraba energije (brez zvoka): 26 W (vklopljen eko način), 35 W (izklopljen eko način)
• Dimenzije: 434 x 151 x 319 mm