DENON AVR-S650H AV Sprejemnik

DENON AVR-S650H AV Sprejemnik

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

5,2-kanalni AV sprejemnik z glasovnim nadzorom Posodobljeno 21.10.2021.

449,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Pregled

Novi Denon AVR-S650H vsak dan ponuja vrhunske slike in zvočne tehnologije za izjemno domačo zabavo. Zahvaljujoč polni podpori 4K, vključno z Dolby Vision in HDR, je AVR-S650H popolnoma združljiv z najnovejšimi 4K zasloni in drugimi viri. Z vgrajeno brezžično tehnologijo HEOS lahko poslušate Spotify, TIDAL, internetni radio in še več v priznani kakovosti zvoka Denon. Zahvaljujoč nagrajenemu čarovniku za nastavitev Denon in udobni aplikaciji HEOS je AVR-S650H prav tako enostaven za nastavljanje. Sodeluje z Apple AirPlay 2, Amazon Alexa in Google Assistant za brezhibno glasovno upravljanje.

Funkcionalnosti
 

VISOKO UČINKOVIT DISKRETNI 5-KANALNI OJAČEVALNIK

AVR-S650H ima ločene močnostne ojačevalnike moči na vseh kanalih z največjo zmogljivostjo in 135 W na kanal. Z nizko zmogljivostjo gonilne impedance nudi operativno stabilnost s široko paleto zvočnikov za uravnotežen, kvaliteten zvok.

LAHKOTNA ZAČETNA POSTAVITEV

Priloženi priročnik za hitri začetek AVR-S650H ponuja preprosta in jasna navodila za začetek. Ko televizor priključite na AVR-S650H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. AVR-S650H samodejno preimenuje vhodni vir glede na informacije o HDMI, hiter izbor pa ponuja eno tipko za vse cone. Povezave zvočnikov z barvnimi kodami so postavljene vodoravno, zato je organiziranje in povezovanje žic zvočnikov preprosto.

OPREMLJEN ZA 4K ULTRA HD

Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike.

VISOKORESOLUCIJSKI AVDIO

Izkusite neverjetno glasbeno avdio kakovost.

OMREŽNO OMOGOČEN

AVR-S650H povežite z omrežjem preko Etherneta ali Wi-Fi-ja. Ko ste povezani, brezžično pretakajte glasbo, preglejte posodobitve funkcij in na daljavo upravljajte AV sprejemnik s pomočjo sprejemnika Denon AV ali HEOS.

HEOS VGRAJEN:
BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Prenesite svojo najljubšo glasbo od kjer koli in povsod po vašem domu s pomočjo HEOS Vgrajene tehnologije. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz širokega spektra pretočnih storitev, vključno s Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Vse to brezhibno nadzirajte z brezplačno aplikacijo HEOS.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Številka ojačevalnika: 7
• Impedanca zvočnika: 4-16 ohmov
• Vhodna občutljivost / impedanca: 200 mV
• Frekvenčni odziv: 10 Hz - 100 kHz - +1, –3 dB
• Poraba energije: 340 W
• Vhodi: 5 HDMI vhodov, 2 video vhoda, 1 fono vhod, 2 analogni zvok, 2 digitalni optični, 1 USB sprednji vhod
• 1 HDMI izhod, 1 video izhod, 2 zvočna izhoda
• Dimenzije: 434 x 151 x 339 mm
• Teža: 7,8 kg