Denon DCD-800NE CD Predvajalnik

Denon DCD-800NE CD Predvajalnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Vrhunsko predvajanje zvoka v visoki ločljivosti z FLAC 192/24 in DSD 2,8 MHz / 5,6 MHz, podprto prek vhodov USB-A. Posodobljeno 04.12.2022.

429,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

FUNKCIONALNOSTI – DCD-800NE

CD Predvajalnik z Naprednim AL32 Procesiranjem Plus

Pregled

Poslušajte zvok visoke ločljivosti in mojstrsko reproducirane skladbe z CD-predvajalnikom Denon DCD-800NE z vgrajenim USB vhodom. Napredna AL32 Processing Plus v kombinaciji z inovativno strukturno vezjo zagotavlja, da so posnetki natančno reproducirani in lepo zvesti originalnemu zvoku. DCD-800NE več kot CD predvajalnik napaja visokokakovostne zvočne signale na ojačevalnik, USB vrata pa podpirajo predvajanje v visoki ločljivosti do PCM192 / 24 in DSD 2,8 MHz / 5,6 MHz. Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent znotraj ojačevalnikov, zato kakovost zvoka ustreza standardom Denon. In z več kot 100-letno zapuščino izdelave zvočnih komponent zaupajte Denonu, da bo dosegel zvok visoke ločljivosti, ki presega vaša pričakovanja.

Napredno AL32 Procesiranje Plus

DCD-800NE je opremljen z napredno tehnologijo AL32 Procesiranje Plus, najnovejšo tehnologijo reprodukcije analognih valovnih oblik. Napredna AL32 Procesiranje Plus uporablja algoritme za interpolacijo podatkov, ki podpirajo zvočne vire visoke ločljivosti. Algoritem doda točke, ki bi morale obstajati pred in po velikih količinah podatkov, zgladi valovno obliko in obnovi informacije, ki so se izgubile med digitalnim snemanjem. Rezultat predvajanja je zelo podroben, brez motenj, bogato izrazen v spodnjem območju in lepo zvest prvotnemu zvoku. Poslušajte pesmi, kot jih je izvajalec zamislil.

Vibracijsko odporna zasnova za neokrnjen zvok

Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent v ojačevalcih, tako da kakovost zvoka ustreza standardom Denon. Močnostni transformatorji so nameščeni blizu dna DCD-800NE in takoj nad izolatorji, da preprečijo neželene vibracije. Z znižanjem transformatorja se vibracija, ki obdaja podvozje, zmanjša, kar povzroči neokrnjen zvok.

DAC Master Clock Design

Za natančno sinhronizacijo digitalnih vezij je DCD-800NE zasnovan z zasnovo glavne ure DAC, ki DAC obravnava kot glavnega, ko se oddajo signali ure. Oblikovana z izjemno kakovostjo je glavna ura takoj poleg DAC-a, kar zavira tresenje in zagotavlja optimalno natančnost pri pretvorbi D/A. Služi kot referenca za delovanje polprevodnikov in optimizira digitalno zvočno vezje. Dva integrirana taktna oscilatorja zmanjšujeta fazni hrup, vsak pa se nanaša na frekvenco vzorčenja (44,1 kHz in 48 kHz). Glavna ura DAC je izjemna za več frekvenc vzorčenja od 44,1kHz do 192kHz in celo do DSD5,6MHz, brez zaokroževanja.

Napredna vezje z zmanjšanimi potmi signala

Vzorci vezja v modelu DCD-800NE so premišljeno zasnovani tako, da bodo poti signala čim krajše. S krajšimi tokokrogi se motenje med vezji in levim in desnim kanalom zmanjša, škodljivi vplivi na zvočne signale pa so zmanjšani. Kot rezultat, vezje poti v DCD-800NE reproducira zvok, ki je čist, zelo pregleden in zvest prvotnemu snemanju.

Pure Direct Način

Poslušajte s Pure Direct Mode na DCD-800NE. Pure Direct Mode dovaja zvok neposredno v ojačevalnike, tako da mimo vseh procesov DSP, ki lahko drugače obarvajo signal. Slišite čist, podroben in natančen zvok.

Optični in koaksialni digitalni izhod

DCD-800NE ima en optični in en koaksialni digitalni izhod za povezavo z digitalnim vhodom ojačevalnika ali AV sprejemnika.

Ocene (1)

Ocena in komentar 1 item(s)

odlično
Danes sem dobil CD predvajalnik. Prvi vtis je zelo dober, oblikovno je ravno prav očiščen. Zvokovno povsem zadosti moja pričakovanja in tudi USB deluje dobro.
Ocena je glede na vložen denar.
Cijena
Kvaliteta
Ocenjeno od Marjan / (Poslano 8. 04. 2020)

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Frekvenčni odziv: 2 Hz –w 50 kHz
• Dinamični obseg: 108 dB (24 bitov), 101 dB (16 bitov)
• Digitalni izhod: 0,5 Vp-p / 75 Ω / ohm
• Poraba energije: 28 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: 0,2 W
• Dimenzije: 434 x 107 x 273 mm
• Teža: 4,3 kg
• Barve, ki so na voljo: črna, srebrna

Sorodni članki