Denon DNP-800 Mrežni Predvajalnik

Denon DNP-800 Mrežni Predvajalnik

Availability: Na zalogi

Skrbno zasnovan mrežni predvajalnik DNP 800NE ponuja natančno predvajanje glasbe visoke ločljivosti Posodobljeno 02.07.2022.

499,00 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Pregled

Razširite svoj zvočni svet z DNP-800NE. Premišljeno zasnovan Network Audio Player ponuja natančnost za predvajanje zvoka in glasbe visoke ločljivosti. Neposredno se povežite z domačim omrežjem ali pretočite prek Wi-Fi-ja in uživajte v glasbenih storitvah, kot so Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music, TuneIn internetradio in še več. Bluetooth in Airplay 2 sta podprta za neposreden pretok s pametne naprave. Uživajte v neprekinjenem predvajanju zvoka z visoko ločljivostjo, vključno s 192kHz / 24bit FLAC / WAV, ALAC, DSD 2.8 / 5.6MHz in poslušajte iz katere koli od povezanih naprav. Temeljiti zvočni inženiring in trdna konstrukcija zagotavljata najboljše zvočne lastnosti v razredu. Uživajte v DNP-800NE prek zvočnika, povezanega z ojačevalnikom, kot je PMA-800NE, ali zasebno prek kakovostnega izhoda za slušalke. Preprosto nadzirajte DNP-800NE z združljivostjo glasu Amazon Alexa ali z brezplačno aplikacijo HEOS.

 

Vgrajen je sistem HEOS, Bluetooth, Wi-Fi in AirPlay 2

Zahvaljujoč vgrajenemu Wi-Fi se DNP-800NE poveže z internetom prek vašega domačega omrežja. Pretakajte glasbo iz skoraj neomejenih virov. DNP-800NE podpira priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal in še več. Ne glede na to, ali prirejate zabavo ali se doma sprostite, obiščite svoje priljubljene storitve pretakanja, ki ustrezajo vašemu razpoloženju. AirPlay 2 in Bluetooth vam omogočata, da se povežete s pametnimi napravami ali z osebnim računalnikom ali računalnikom Mac za dodatne funkcije pretakanja.

Avdio komponente in inženiring visoke stopnje

Z več kot 100-letnimi izkušnjami zasnove vrhunskih zvočnih komponent zaupajte, da je bil vaš izdelek Denon podvržen strogim testiranjem. Za izdelavo DNP-800NE inženirji izberejo samo najboljše komponente, kot je visoko natančen 32-bitni, 192-kHz pretvornik D/A PCM1795 Burr Brown. Ta pretvornik z izjemno jasnostjo poudari minutne podrobnosti o glasbi, ki posnemajo akustične resonance koncertnih dvoran. Zmanjšane signalne poti preprečujejo degradacijo signala med vezji, kar zagotavlja čist zvok predvajanja. Estetska, kakovost zvoka in celovitost oblikovanja DNP-800NE in njegovih komponent Hi-Fi so narejeni tako, da trajajo.

HEOS brezžični zvok za celoten dom

Kot del ekosistema HEOS se DNP-800NE povezuje z dodatnimi brezžičnimi zvočniki HEOS, ki predvajajo glasbo po vsem vašem domu. Predvajajte isto pesem na vsakem zvočniku ali različne zvoke v različnih prostorih. Nadzororujte celotno izkušnjo s pomočjo brezplačne aplikacije HEOS. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vse vaše domače zabave.

Glasbeno pretakanje

Pretakajte glasbo iz skorajda neomejenih virov. DNP-800NE podpira priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal in še več. Ne glede na to, ali prirejate zabavo ali se doma spočijete, obiščite svoje priljubljene storitve pretakanja, ki ustrezajo razpoloženju.

Prostoročno upravljajte DNP-800NE z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo in še več - »Samo vprašajte«. Prenesite veščino za domačo zabavo HEOS, da omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše DNP-800NE, HEOS naprave in druge izbrane izdelke Denon. Samo v angleško govorečih regijah

Dva integrirana oscilatorja ure

Dva integrirana taktna oscilatorja zmanjšujeta fazni hrup, vsak pa se nanaša na frekvenco vzorčenja (44,1 kHz in 48 kHz). Dva integrirana oscilatorja takta sta izjemna za večkratne vzorčne frekvence od 44,1kHz do 192kHz in celo do DSD5,6MHz, brez zaokroževanja.

Priključite sistem Hi-Fi v svoje omrežje

Razširite obstoječi sistem Hi-Fi z omrežno povezljivostjo v DNP-800NE. Sinhronizirajte se s stereo ojačevalnikom PMA-800NE in predvajalnikom CD-jev DCD-800NE ali se povežite z omrežjem in uživajte v spletnih glasbenih storitvah in internetnem radiu s podrobno, glasbeno natančnostjo.

100+ Let biti Prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino "prvih" v avdio tehnologiji - od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike do izdelave prvih komercialnih zgoščenk na svetu. Ta usmerjena naložba v avdio raziskave in razvoj zagotavlja, da boste z vsako izkušnjo poslušanja dobili najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost. "

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Frekvenčni odziv: 2 Hz - 50 kHz (-3 dB)
• Dinamični razpon (v db): 108 db (območje zvoka)
• Skupno harmonično popačenje: 0,0015% (razpon zvoka)
• Poraba energije v W: 18 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: 0,2 W
• Bluetooth, WiFi, AirPlay 2 in HEOS tehnologija
• glasovni nadzor Amazon Alexa
• Brezžična pretočna glasba iz najbolj priljubljenih glasbenih storitev (Deezer, Spotify, Tidal ...)
• Sprednja kovinska plošča, daljinski upravljalnik, izhod za slušalke
• Največje mere: 434 x 312 x 107 mm
• Razpoložljive barve: črna / vrhunska srebrna
• Teža: 3,9 kg