Denon DP-29F gramofon

Denon DP-29F gramofon

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Avtomatski analogni gramofon Posodobljeno 21.10.2022.

199,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Z DENON DP-29FE2 bo vaša zbirka vinilnih plošč oživela.

Priljubljenost vinilnih plošč je ponovno narasla in številni izvajalci poleg albumov in singlov na CD-jih svoje pesmi objavljajo tudi na vinilnih ploščah. Ta preprost, a dobro izdelan gramofon vam bo pomagal oživiti vaše gramofone in vam bo ponudil številne odlične funkcije.

Precizno aluminijasto litje plošče zagotavlja popolno in stabilno vrtenje plošče z nihanjem hitrosti do 0,15%. DC servo motor poganja ploščo skozi jermen in brez težav predvaja plošče pri 33 in 45 obratih na minuto. Kakovosten magnetodinamični prenos DSN-82 je zamenljiv in zagotavlja izhodno napetost 2,5 mV. Plastični pokrov ščiti vaše plošče pred neželenim nabiranjem prahu med predvajanjem. Razdalja med motečo napetostjo in hrupom ne sme presegati 60 dB.

Gramofon vsebuje vgrajen predojačevalnik za MM korekcijo, zato priklop na Hi-Fi sistem ne bo predstavljal velikega problema. Tako ga je možno priključiti tudi na integrirani ojačevalnik brez lastnega predojačevalnika gramofona. To vam omogoča, da se prepustite visokokakovostnemu analognemu snemanju na domačem kinu ali Hi-Fi sistemu. Zvočni izhod se izvaja na žični stereo povezavi CINCH. S stikalom pod ploščo lahko onemogočite predojačevalnik in priključite gramofon, njegovo prenosno napravo pa lahko priključite tudi na PHONO vhod stereo ojačevalnika.

DP-29F je zasnovan tako, da vam nudi največji užitek v vaši dragoceni zbirki analognih plošč. DP-29F ima samodejni sistem, ki zažene glasbo s preprostim pritiskom na gumb, in ko se glasba ustavi, se stikalo za tone samodejno vrne v prvotni položaj in gramofon se neha vrteti.
DP-29F vključuje tudi PHONO predojačevalec (MM), ki omogoča povezavo gramofona neposredno z integriranim ojačevalnikom, ki nima predojačevalca PHONO.

Visoko natančen gramofon iz litega aluminija

Gramofon je natančno izdelan iz trdega litega aluminija za ustvarjanje enotne vztrajnostne mase za popolnoma stabilen gramofon.

Avtomatski sistem za enostavno rokovanje

DP-29F uporablja avtomatiziran sistem, ki začne delovati z enim samim pritiskom gumba za predvajanje in konča predvajanje na koncu skladbe tako, da iglo vrne v prvotni položaj in vrtenje gramofona se ustavi. Ta sistem zagotavlja, da ne boste pomotoma opraskali svojih plošč med predvajanjem.

PHONO predpojačevalec

Ker ima DP-29F vgrajen PHONO predojačevalec, se lahko povežete z integriranim ojačevalnikom, ki nima lastnega Phono predojačevalca.

Priložena MM glava

DP-29F je opremljen z MM glavo, tako da lahko začnete uživati ​​v zbirki analognih plošč takoj, ko povežete DP-29F z domačim Hi-Fi sistemom.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

Sistem pritrditve: vodoravno
Varnostni pas
Menjava prestav: Elektronsko prestavljanje
Plošča: aluminij
Napaka izenačevanja: 33: ±0,15%
Ležaji: Nerjaveče jeklo
Hitrost: 45 RPM, 33 RPM
Frekvenčno območje: 20 Hz - 20 kHz
Izhodi: RCA
Igla: DSN-82
Napajanje: 230V
Dimenzije: 360 (Š) x 97 (V) x 357 (G) mm
Teža: 6,2 kg