Denon DP-400 Gramofon

Denon DP-400 Gramofon

Availability: Na zalogi

HiFi gramofon z vgrajenim predojačevalcem Posodobljeno 02.10.2022.

429,00 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Denon DP-400 je zgrajen na trdni podlagi, ki zmanjšuje resonance in je širok le 41 cm, da prihrani prostor in se prilega Denon Design Series. Uteženi pladenj poganja jermen, predvajanje pa je na voljo pri 33 1/3 vrtljajev na minuto, 45 vrtljajev na minuto in 78 vrtljajev na minuto, vgrajeni senzor pa nadzoruje hitrost, da se izogne ​​nihanjem in zagotovi natančnost nagiba.

Izdelava

Novo zasnovani natančni ročaj v obliki črke S je zasnovan za zmanjšanje popačenja in je opremljen z MM glavo, ki se ujema z gramofonom, po potrebi pa ga je mogoče nadomestiti z nadgrajenim modelom. DP-400 je opremljen z ekskluzivno prevleko za prah, ki služi tudi kot podlaga za album: preprosto pokrov postavite navpično na podlago in med predvajanjem glasbe lahko prikazujete svoje najljubše albume.

Povezljivost

Gramofon je mogoče povezati s katerim koli ojačevalnikom ali sistemom z analognimi ali fono vhodi prek vgrajenega phono EQ. Ta model gramofona ohranja Denon-ove dolgoletne zvočne izkušnje in je narejen za potrebe sodobnih ljubiteljev vinila. Trajna konstrukcija gramofona zmanjšuje zunanje vibracije in izboljšuje zvočne lastnosti.

Namestitev je zelo preprosta: priključite DP-400 v svoj najljubši ojačevalnik (sistem - vključno z Denon Design Series) in samodejno začnite predvajati svoje najljubše vinile. Je kompaktne velikosti, širok le 41 cm, zato je idealen za vaš obstoječi sistem HiFi. Kljub velikosti je zvok, ki ga oddaja, še vedno zmogljiv in podroben - tako kot se od Denona pričakuje.

Ocene (1)

Ocena in komentar 1 item(s)

4/5
Denon DP-400 je gramofon, ki je zaradi dizajna lahko tudi osrednji objekt v sobi. Minimalističen dizajn in izdelava na dokaj visokem nivoju dajeta privdih premijskega izdelka.
V paketu so na voljo priključki za vse tipe vtičnic, tako vam ni potrebno skrbeti za priklop v drugih državah. Sestava in nastavitev gramofona je s pomočjo navodil dokaj hitra in enostavna.
Omogoča predvajanje vseh tipov plošč, 33 1/3 vrtljajev na minuto, 45 vrtljajev na minuto in 78 vrtljajev na minuto.
Ker gramofon vsebuje tudi pred-ojačevalec, ga lahko priključite mpr. tudi na bluetooth zvočnik preko aux-in vhoda, tako da ne potrebujete celega hi-fi sistema.
Kvaliteta
Cijena
Ocenjeno od Hi-fi Fan / (Poslano 8. 03. 2022)

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Priključi in igraj z nameščeno glavo MM
• Trdno stojalo in "pladenj" za zmanjšanje resonance
• Novo oblikovan ročaj v obliki črke S.
• Hitrost: 33 1/3 vrtljajev na minuto, 45 vrtljajev na minuto in 78 vrtljajev na minuto
• Integrirana fono faza s stikalom za vklop / izklop - omogoča povezavo s katerim koli ojačevalnikom ali sistemom
• Ekskluziven dizajn prevleke za prah, ki lahko prikazuje tudi albume
• Širina le 41 cm, da prihranite prostor in se prilagodite ostalim komponentam v Denon Design Series
• Frekvenčno območje: 20 Hz - 20 kHz
• Na voljo barva: črna
• Mere: 414 x 342 x 132 mm
• Teža: 5,8 kg