Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon Heos Drive HS2

Na zalogi
SKU
5902146
Ojačevalec kompaktnih dimenzij, najnovejše tehnologije z osmimi kanali v štirih conah
2.750,00 €
(kos)

Razvoj brezžičnih tehnologij v zadnjih nekaj letih, je prinesel veliko enostavnosti pri multiroom sistemih, tehnična izvedba je veliko bolj enostavna, a upravljanje niti malo komplicirano, celo zabavno.

Vrhunski predstavnik takih naprav je Denon HEOS Drive - ojačevalec kompaktnih dimenzij, veliko najnovejše tehnologije z osmimi kanali v štirih conah ki vam omogočajo kakovosten multiroom z zvočniki različnih konfiguracij, večjimik in manjšimi, pasivnimi, vgradnimi, aktivne ali sisteme satelit/subwoofer. Za te zadnje kombinacije so ugrajene nastavljive DSP kretnice.

Vse cone imajo po dva kanala ojačevalnega sklopa po 60W moči, ki lahko poženejo tudi velike oziroma zahtevne zvočnike nizkih upornosti od 4 Ohm, je pa mogoče tudi premostiti dva kanala in dobiti enega moči celo 130W.

Vsaka cona ima stereo par predojačevalnih izhodov,ki se lahko se nastavijo kot stereo ali mono. Matrica vhoda ponuja dva optična in dva koaksialna, kot tudi čtiri analogna stereo vhoda. Vsi ti vhodi se lahko uporabljajo v vsaki coni, a vsaka cona ima tudi svoj osebni vhod za USB naprave. HEOS Drive lahko sprejeme tudi Dolby Digital in Dolby Digital+ signal, ter ga pretvori v dvokanalni stereo. Vse te funkcije se enostavno pregledujejo s pomočjo iOS ali Android pametnimi telefoni ali tabličnimi računalniki.

Na zvočniške izhode se lahko priklopijo različni konektorji, a naprava je znotraj hlajena s tihimik ventilatorji kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost za dlje časa.

  • Celovit hišni avdio multi-zone sistem (4Heos zone)
  • 8 kanalni klasa D digitalni ojačevalec; 60WPC 8 Ohm; Bridge mode
  • Izhodi za predojačevalec za vsako cono
  • Dvojni RJ-45 Ethernet LAN vhodi
  • Heos drive ima v kompletu odstranljiv podstavek in se ga lahko postavi na polico ali mizo
  • Stereo/Mono izbira za izhod
  • 2RU High; Odstranljiv podstavek
  • Kontrola zunanjega vira (Third party controlalable)
  • Heos Drive Setup in nastavitve preko Heos aplikacije (iOS, Android in Kindle)
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top