Denon Heos Super Link

Denon Heos Super Link

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Omrežni multiroom predojačevalec Posodobljeno 07.09.2021.

1.499,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Na podlagi uspeha svojega predhodnika - Heos Link, sedaj posebej zasnovan za namestitev po meri, Denon Heos Super Link vam omogoča, da v enem ohišju ali napravi pokrijete vse 4 cone s Heos omrežjem. Zahvaljujoč veliki podpori s strani priljubljenih proizvajalcev sistemov za pametne hiše, vključno s Control4, Crestron, RTI, URC in ELAN, je Heos Super Link prilagodljiv skorajda vsakemu domačemu avdio okolju.

Vsako območje vsebuje stereo kombinacijo izhodov predojačevalnika, vsako območje pa je mogoče konfigurirati za stereo ali mono izhod. Ojačevalnik vsebuje 4 optične digitalne vhode, 4 koaksialne digitalne vhode in 4 analogne stereo vhode, katere lahko dodelite vsakemu območju, vsako območje pa ima namenska vrata USB za povezavo z zunanjim pogonom USB.

Opremljen je za skoraj vsako konfiguracijo zvočnikov in vsebuje vgrajene visokofrekvenčne in nizkopasovne filtre DSP - nastavljene na kateri koli izhod v celotnem območju, globokotonec ali satelitski način s križnimi točkami po meri. Ima dvojna vrata RJ-45 Ethernet LAN za povezavo z omrežjem in skupno rabo internetne povezave z drugimi napravami.

Super Link ima odstranljivo podlago in pritrdilne nosilce, ki omogočajo pritrditev na stojalo ali polico. Ko je naprava nameščena in povezana, je namestitev in konfiguracija hitra in enostavna prek aplikacije HEOS (iOS, Android, Kindle Fire). Aplikacija HEOS omogoča tudi izbiro med priljubljenimi pretočnimi storitvami, kot so Spotify, Tidal, Deezer, SoundCloud itd.

Super Link podpira naslednje formate: WMA (do vključno 192 kbps), AAC in MP3 (do vključno 320 kbps), WAV, ALAC in FLAC (do vključno 24-bitnih / 192 kHz), DSD (2,8 MHz) , 5,6 MHz) in slikovni formati: JPG, PNG, BMP, GIF.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

  • Napajanje: 100-240 V AC, 50-60 Hz
  • Žična povezljivost: Povežite se z uporabo enega od dveh žičnih vrat RJ-45
  • Območje delovne temperature: 5 - 35 ° C
  • Barva: črna
  • Mere: 50 x 430 x 384 mm
  • Teža: 4,8 kg