Denon PMA 30 - Integrirani ojačevalec

Denon PMA 30 - Integrirani ojačevalec

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Denon PMA 30 - Integrirani ojačevalec z OLED zaslonom, izhodom za subwoofer in slušalke Posodobljeno 10.05.2018.

Stara cena: Cena: 399,00 €

Special Price 319,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Denon PMA-30 ima veliko izhodne moči - 2x40 W in vgrajen DAC za digitalne vire. Omogoča horizontalno ali vertikalno postavitev, saj se pameten zaslon samodejno zasuka glede na položaj naprave. Prisoten je subwoofer izhod in kakovosten izhod za slušalke.

PMA-30 bo zamenjal vaš klasičen ojačevalec in vam omogočil sodobno povezljivost. Uživate lahko v poslušanju priljubljene glasbe iz prenosnih predvajalnikov s pomočjo brezžične Bluetooth povezave. Za optimalno kakovost zvoka uporablja najnovejši kodek apt-X Low Latency, ki prinaša zvok visoke kakovosti. Na voljo je več digitalnih vhodov za povezljivost z različnimi digitalnimi viri, kot so TV sprejemniki, IpTV ponudniki, računalniki, ter seveda tudi analogni stereo vhodi za starejše analogne vire.

Ojačevalec zmore 40 W na kanal pri 4 Ohmih, kar zagotavlja kompatibilnost z najširšim krogom zvočnikov vseh proizvajalcev. Deluxe zasnova ojačevalca in njegova velikost (majhnost) vam omogočajo, da ga postavite kamorkoli. S CD predvajalnikom iste serije, Denon DCD-50, lahko sestavite popoln stereo sistem, ki se odlično vklopi v sodobno opremljene prostore.

Ta napreden ojačevalec ponuja neverjeten zvok zahvaljujoč Denonovim edinstvenim HiFi tehnologijam. Odkrijte neverjetno realen zvok visoke ločljivosti, zahvaljujoč DAC-ovi sposobnosti dekodiranja vse do 24 bitov in 192 kHz-a ALAC, FLAC inWAV datotek, brez izgub na digitalnih vhodih.

Denon PMA-30 je opremljen z ojačevalcem za slušalke, ki se ponaša z izjemno nizkim popačenjem. Prisotna je nastavljiva impedanca za slušalke s tremi stopnjami, nizka-srednja-visoka impedanca.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• 2 kanala - stereo ojačevalec
• Sample Rate digital In 192 kHz / 24-bit
• Bluetooth
• Digitalni vhodi: koaksijalni, optični x2
• Pre-out: subwoofer
• Poraba: 35W
• Izhod za slušalke

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene