Denon PMA-800NE Integrirani Ojačevalec

Denon PMA-800NE Integrirani Ojačevalec

Availability: Na zalogi

Integrirani ojačevalec s 85 W na kanal Posodobljeno 04.12.2022.

Priporočena cena: Cena: 519,00 €

Special Price 499,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Pregled

Vgrajeni ojačevalnik Denon PMA-800NE določa nove višine vrhunskih zvočnih zmogljivosti z digitalnimi vhodi in vgrajenim izenačevalnikom phono. Od globokega nizkega tona do podrobnih višin poslušajte najljubšo zvočno vsebino z visoko ločljivostjo s pretvornikom 192kHz / 24bit D / A. Pri 85W (4 Ohm) na kanalu PMA-800NE zagotavlja dovolj moči, da zvočnike poganja za optimalen zvok. S tremi optičnimi in enim koaksialnim digitalnim vhodom priključite svoje najljubše komponente na PMA-800NE. Napajalni tranzistor z enim vlečnim vezjem Denon Advanced High Current (AHC) omogoča PMA-800NE izjemno kakovost zvoka, ki uravnoteži visoko moč z občutljivimi glasbenimi detajli.


 

Visoko zmogljiv 85W Močnostni Integrirani Ojačevalnik

Zvočnike vključite z integriranim ojačevalnikom Denon PMA-800NE. Načrtovan z izjemno tehnologijo ojačevalnikov Denon, PMA-800NE v 4 Ohme odda 85 vatov moči na kanal. Ta integrirani ojačevalnik ponuja združljivost z najširšim razponom tipov zvočnikov in impedanco za stabilnost delovanja.

Vzpostavite integriteto z premišljeno izbranimi komponentami

Z več kot 100-letno zapuščino oblikovanja vrhunskih zvočnih komponent zaupajte, da je bil vaš izdelek Denon podvržen strogim testiranjem. Celotna estetska, kakovost zvoka in celovitost oblikovanja PMA-800NE in njegovih Hi-Fi komponent je narejena tako, da traja.

Analogni Način

Analogni način omogoča, da PMA-800NE med poslušanjem analognega vira deluje kot čisto analogni ojačevalnik, onemogoča koaksialni in optični digitalni vhod. Vklopite analogni način, da izklopite napajanje namenskemu digitalnemu viru napajanja in ustavite delovanje digitalnega vhodnega tokokroga, ne da bi vplivali na visokofrekvenčni vpliv na analogni odsek PMA-800NE. Uživajte v svojih najljubših analognih virih z neomejeno jasnostjo in podrobno reprodukcijo.

MM in MC Phono Izenačevalnik

PMA-800NE vključuje phono izenačevalnik, ki podpira vhod iz MM in MC kartuš. Ta phono izenačevalnik ima velik izkoristek in za razliko od zank v drugih vzorcih vezja, ki povzročajo škodljive učinke na kakovost zvoka, preprosta, enostavna zasnova phono izenačevalnika PMA-800NE bistveno izboljša zvok.

Vibracijsko odporna zasnova za neokrnjen zvok

Vibracijsko odporna zasnova zmanjšuje škodljive zvočne učinke težkih komponent v ojačevalcih, tako da kakovost zvoka ustreza standardom Denon. Močnostni transformator - ki je največji vir vibracij med komponentami ojačevalcev - je na nosilec opremljen z jekleno ploščo debeline 1,6 mm, ki zavira vibracije, ki jih ustvarja transformator, pa tudi zunanje vibracije do transformatorja. Z neposredno podporo transformatorja z jekleno ploščo se zmanjša vibracija, ki obdaja podvozje, kar ima za posledico neokrnjen zvok.

Optični in koaksialni digitalni vhodi

PMA-800NE ima tri optične vhode in en koaksialni vhod ter podpira PCM signale do 192 kHz / 24 bit. Ti digitalni vhodi pomagajo izboljšati kakovost zvoka vašega zvoka na televizorju, Blu-Ray, predstavnostnih predvajalnikov in še več. Uporabite ga tudi za vnos zvoka visoke ločljivosti iz zvočnega vira v računalnik.

Glavni transformator s posameznim ožičenjem

Za odpravo motenj in ohranjanje izjemne kakovosti zvoka ima glavni transformator PMA-800NE ločene navite žice za avdio in krmilne tokokroge. Vgrajeni mikroprocesor ima funkcijo Stop za še večjo kakovost zvoka med poslušanjem.

Micro-processor Stop Način

Mikroprocesor PMA-800NE ima način zaustavitve, ki samodejno prekine vse operacije mikroprocesorja, kadar ta ni potreben za predvajanje. Z zaustavitvijo nihanja ure mikroprocesorja v teh trenutkih poslušanja se zvočni signal zaščiti pred zunanjim hrupom in izboljša kakovost zvoka.

Konstrukcija razdeljena na ravni signala (S.L.D.C.)

Podvozje razdelilne konstrukcije na ravni signala (SLDC), ki ga je razvil Denon, se uporablja v zvočnem vezju za zagotovitev, da se občutljivi glasbeni signali zvesto ojačajo in prenašajo na zvočnike. Poslušajte z zgledno kakovostjo vsakič.

100+ Let biti Prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino "prvih" v avdio tehnologiji - od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike do izdelave prvih komercialnih zgoščenk na svetu. Ta osredotočena naložba v avdio-raziskave zagotavlja, da ob vsaki poslušanosti dobite najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• 3 optični in 1 koaksialni vhod
• Napredni visokotokovni tranzistor Denon
• Mikroprocesor in 5 zvočnih vhodov
• Fono vhodi za MM in MC zvočnike, izhod za slušalke
• Izhodna moč pri 4 ohmih: 85 W
• Skupno harmonično popačenje: 0,01%
• Visoka raven občutljivosti vhoda
• Razpoložljive barve: črna / vrhunska srebrna
• Poraba energije v W: 200
• Dimenzije: 434 x 307 x 122 mm
• Teža: 7,5 kg