Dynaudio Emit 20 Bookshelf Zvočnik

Dynaudio Emit 20 Bookshelf Zvočnik

Availability: Na zalogi

Emit 20 je visokozmogljiv zvočnik za knjižne police, ki temelji na tehnologijah iz serije Evoke, Contour in Confidence, zasnovan za majhne in srednje sobe Posodobljeno 02.12.2022.

475,00 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Dynaudio Emit 20 je visoko zmogljiv zvočnik, ki temelji na tehnologijah iz serije Evoke, Contour in Confidence, namenjen majhnim in srednje velikim sobam. Uporablja 18-centimetrski nizkotonec MSP. MSP je material, razvit v podjetju Dynaudio, ki se uporablja že desetletja in zagotavlja pravo kombinacijo lahkotnosti, togosti in dušenja za neverjetno natančnost.

Zvočna tuljava je aluminijasta - Dynaudio ima dolgo zgodovino uporabe aluminijaste žice v glasovnih tuljavah, ker je aluminij lahek in ne ovira gibanja, za določeno dolžino žice pa je mogoče dobiti več navitij, kar pomeni večjo magnetno moč. To se še poveča z bakreno oblogo aluminijaste žice.

Kombinacija feritnega magnetnega sistema in novega prostorskega zvoka daje srednjim / nizkim tonom nizkotonsko moč, ki je potrebna tudi pri visokih glasnostih, v kombinaciji z neverjetnim frekvenčnim nadzorom srednjega razreda.

Vsi zvočniki Emit uporabljajo visokotonec Cerotar iz priznane serije Evoke, ki temelji na legendarnem visokotoncu Esotar Forty iz zvočnikov Dynaudio Special Forty. Je 28-milimetrska enota iz blaga z mehko kupolo in posebno prevleko DSR. Zakaj visokotonec s tkanino in mehko kupolo? Ker v vaši najljubši glasbi prenašajo vse podrobnosti in odprtost, užitek tudi pri dolgotrajnem poslušanju.

Notranja kupola Hexis nadzoruje in oblikuje pretok zraka z glajenjem in optimizacijo frekvenčnega odziva za še čistejše visoke frekvence in odpravo resonance. To pomeni, da je membrano mogoče natančneje premikati, kar zagotavlja več podrobnosti. Poganja ga ferit + stroncijev-karbonat ferit + keramični magnetni sistem - za večjo občutljivost, večjo jasnost in naraven, dinamičen odziv.

Vsi zvočniki Emit imajo nov dvojni nizkotonski refleksni priključek, optimiziran za zmanjšanje zračnih turbulenc in zmanjšanje neželenega "sekljanja". Omarice za zvočnike so izdelane iz 18 mm materiala MDF in so pokrite z laminatnimi oblogami po meri. Vsi zvočniki so opremljeni s črnimi magnetnimi rešetkami.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

  • Občutljivost: 86 dB
  • Dolgotrajna poraba energije IEC: 160 W
  • Impedanca: 6 ohmov
  • Frekvenčni odziv (± 3 dB): 53Hz - 25kHz
  • Crossover: dvosmerni
  • Frekvenca križanja: 3800 Hz
  • Srednjetonski / nizkotonec: 18 cm MSP
  • Visokotonec: Cerotar z mehko Hexis kupolo
  • Mere: 205,1 X 370 X 311,5 mm
  • Teža: 10,32 kg

Sorodni članki