Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Dynaudio Emit 50 Samostoječi Zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DYNEMIT50
Emit 50 odlikuje avdiofilska tehnologija, ki bo celotno sobo napolnila z vrhunskim zvokom.
749,25 € 1.000,00 €
(kos)

Ne glede na to, ali želite zgraditi zmogljiv stereo sistem ali povečati večkanalne filme in glasbo v srednjih do velikih prostorih, je Emit 50 idealna rešitev za vsakogar. Ta samostoječi model zvočnikov odlikuje avdiofska tehnologija, ki bo celotno sobo napolnila z vrhunskim zvokom.

Opremljeni so z dvojnima 18-centimetrskima nizkotoncema, 15-centimetrsko srednjetonsko enoto in 28-milimetrskim visokotoncem Cerotar z mehko kupolo, ki je namenjeno ustvarjanju čim čistejše izvedbe in z glasnostjo na ravni kina.

Dve 18-centimetrski enoti oz nizkotonec uporabljata isto tehnologijo kot vrhunske serije Evoke, Contour in Confidence za doseganje osupljivih nizkofrekvenčnih zmogljivosti, bistveno več kot prejšnja serija Emit. To pomeni, da lahko zvočniki oddajajo resnično globoke nizke tone (-3dB v okviru 33Hz), hkrati pa omogočajo, da se velikost omare zvočnikov ohrani tako, da ustreza vsaki dnevni sobi.

Stožci so izdelani iz lastnega MSP (magnezijevo -silikatnega polimera) skupaj z integrirano prevleko za prah. Izdelava pogonskih enot iz enega samega materiala daje predvajalni površini veliko boljšo povezavo z zvočno tuljavo za njo. To pomeni boljši nadzor nad njihovim gibanjem, manj neželenih popačenj in resonance ter bolj natančne podrobnosti tudi pri majhnih glasnostih.

Za razliko od drugih zvočnikov v seriji, nizkotonci v zvočnikih Emit 50 uporabljajo bakrene glasovne tuljave. To zagotavlja odprtost nizkih tonov, ki ojača dvoslojni magnetni sistem, ki je optimiziran za usmerjanje svoje energije neposredno v glasovno tuljavo.

Enota srednjih frekvenc izhaja iz serije Evoka in Contour in ima močan feritni keramični magnet, kratko različico aluminijaste tuljave premera 38 mm (posebej optimizirano za zmogljivosti srednjega razreda) in zasnovana za hitrost in natančnost.

Vsi zvočniki Emit uporabljajo visokotonec Cerotar iz priznane serije Evoke, ki temelji na legendarnem visokotoncu Esotar Forty iz zvočnikov Dynaudio Special Forty. Je 28-milimetrska enota iz blaga z mehko kupolo in posebno prevleko DSR. Zakaj visokotonec s tkanino in mehko kupolo? Ker v vaši najljubši glasbi prenašajo vse podrobnosti in odprtost, užitek tudi pri dolgotrajnem poslušanju.

Notranja kupola Hexis nadzoruje in oblikuje pretok zraka z glajenjem in optimizacijo frekvenčnega odziva za še čistejše visoke frekvence in odpravo resonance. To pomeni, da je membrano mogoče natančneje premikati, kar zagotavlja več podrobnosti. Poganja ga ferit + stroncijev-karbonat ferit + keramični magnetni sistem - za večjo občutljivost, večjo jasnost in naraven, dinamičen odziv.

Vsi zvočniki Emit imajo nov dvojni nizkotonski refleksni priključek, optimiziran za zmanjšanje zračnih turbulenc in zmanjšanje neželenega "sekljanja". Omarice za zvočnike so izdelane iz 18 mm materiala MDF in so pokrite z laminatnimi oblogami po meri. Vsi zvočniki so opremljeni s črnimi magnetnimi rešetkami.

  • Občutljivost: 86 dB
  • Dolgotrajna poraba energije IEC: 240 W
  • Impedanca: 4 ohmov
  • Frekvenčni odziv (± 3 dB): 33Hz - 25kHz
  • Frekvenca križanja: 540/4400 Hz
  • Nizkotonec: 2 x 18 cm MSP
  • Srednje območje: 15 cm MSP
  • Visokotonec: Cerotar z mehko Hexis kupolo
  • Mere: 205 X 1140 X 311,5 mm
  • Teža: 25,96 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top