Dynaudio Emit M10 Zvočnik

Dynaudio Emit M10 Zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Edinstveni in elegantni zvočniki, z zelo močnim in natančnim basom. Posodobljeno 23.05.2022.

299,95 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

DYNAUDIO

EMIT

Nova Dynaudio Emit serija je najnovejši dodatek Dynaudiovi ponudbi, namenjena vstopu v high-end razred zvočnikov, ki ponujajo izjemno stopnjo tehničnih inovacij in kakovosti zvoka v atraktivno oblikovanem ohišju, primerni za katero koli vrsto ojačevalcev. Modeli iz serije Emit ponujajo visoko vrednost glede na vložek, primerni pa so tako za hi-fi kot tudi za hišno kino. Zvočniki so relativno enostavni za poganjanje (ne potrebujejo močnega ojačevalca) in niso zahtevni pri postavitvi v prostoru.

Serija Emit prinaša že pregovorno odlično dansko kakovost izdelave, združeno z legendarno Dynaudio tehnologijo izdelave zvočnih enot. Kot je v navadi pri Dynaudio ima vsak model iz serije Emit zvočne enote zasnovane posebej za ta model. S tem dosežejo optimalne zmogljivosti vsakega zvočnika za njemu namenjeno vlogo. Takšen pristop ponuja rezultat, ki mu v njegovem razredu ni konkurence. Prostornost in glasbeni oder sta ravno tako odlična, glede na to, da različni modeli znotraj Emit serije zvenijo zelo podobno, jih je možno tudi odlično združevati v več kanalne postavitve.

Emit M10

Najkompaktnejši model v Emit seriji je idealna izbira za majhne in srednje sobe. Majhne dimenzije jim tudi omogočajo diskretno namestitev na polici ali v odprti omari.

M10 je odličen način za vstop v svet high-end zvoka, s pomočjo lastne Dynaudio tehnologije in po ceni, ki ne more biti atraktivnejša. Njihova zasnova temelji na 28 milimeterskem visokotoncu z mehko membrano in 14 centimeterskem MSP (magnezij-silikatni-polimer) bas-srednjetonec priključeni s kretnico 1. razreda in sestavljeno iz komponent visoke kakovosti.

Emit M10 je zvočnik, ki ga bo, zaradi impedance 6 Ohmov, z lahkoto poganjal praktično vsak ojačevalec. Ohišje in basrefleks odprtina na ohišju sta odlično prilagojena, s čimer že iz majhnega ohišja dostavijo impresiven bas.

Emit M10 je vstopnica v svet resnične vrhunske reprodukcije na Dynaudio način, idealen kompakten zvočnik po najatraktivnejši ceni.

Video (1)

Video

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

SPECIFIKACIJE

  • Občutljivost: 86 dB
  • IEC dolgotrajna moč: > 150 W
  • Nominalna impedanca: 6 Ohmov
  • Frekvenčni razpon: 50 Hz – 23 kHz (+/- 3 dB)
  • Teža: 5.6 kg
  • Dimenzije (ŠxVxD): 170 x 292 x 240 mm

Sorodni članki

Več