Dynaudio Emit M20 Zvočnik

Dynaudio Emit M20 Zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Bookshelf zvočnik posebej prilagojen za srednje velike prostore. Posodobljeno 13.05.2021.

349,95 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Emit M20

Ta zvočnik je posebej prilagojen za uporabo v srednje velikih prostorih, postavi se lahko na zvočniška stojala ali polico - tudi ko ni na voljo veliko prostora.

Emit M20 nadaljuje dolgo Dynaudio tradicijo vrhunske kakovosti zvočnikov ravno takšne velikosti. Nevtalnost, transparentnost in dinamičnost so rezultat tehnologij kot je vrhunski visokotonec z mehkimi membranami, MSP bas/srednjetonec z lahkimi aluminijastimi membranami velikega premera. Takšne tehnologije predstavljajo zelo visoko vrednost v tem cenovnem razredu. Emit M20 kombinira 28 milimeterski visokotonec z mehko membrano in 17 centimeterski MSP (magnezij-silikat-polimer) bas/srednjetonec priklopljeni na kretnico 1. razreda in sestavljeno iz komponent visoke kakovosti.

M20 ima stabilno impedenco in lahko prenese veliko moči, z lahkoto se tudi vključijo v različne avdio sisteme. Dinamika je odlična, za kar je zahvalna odlična kombinacija izbranega basrefleks ohišja in legendarnih Dynaudio bas/srednjetoncev.

Razred nad manjšim modelom M10, večji M20 ponuja pravo high-end kakovost zvoka in visoko vrednost za vloženo, ter ponosno nadaljuje Dynaudio tradicijo.

Ocene (3)

Ocene

Dynaudio Emit M20

www.whathifi.com

Ocena in komentar 2 item(s)

5
kvaliteten zvočnik, vendar precej "požrešen"; amp. 100W/8Ω skoraj premalo, raje več (do 200); dolgo časa tehtal in se na koncu odločil za KEF Q350 - podobna kvaliteta in cena, vendar mi bolje dela na amp. 100W/8Ω;
Cijena
Kvaliteta
Ocenjeno od Pepi / (Poslano 28. 02. 2020)
Priporočam.
Izpolnila se mi je dolgoletna želja torej lastništvo Dynaudio zvočnikov. Sicer vstopni razred pa kljub temu ohranja vse prvine Dynaudio. Kljub temu, da je sposoben hranjenja z močnejšimi ojačevalci deluje odlično tudi s 40 W. Kristalno čist zvok, basi pa glede na velikost ohišja napolnijo tudi srednje veliko sobo.
Cijena
Kvaliteta
Ocenjeno od Igor / (Poslano 13. 11. 2018)

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

SPECIFIKACIJE

  • Občutljivost: 86 dB
  • IEC moč dolgotrajne obremenitve: > 150 W
  • Nominalna impedanca: 4 Ohma
  • Frekvenčni razpon: 50 Hz – 23 kHz (+/- 3 dB)
  • Masa: 7.5 kg
  • Dimenzije (ŠxVxD): 215 x 355 x 265 mm

Sorodni članki

Več