Dynaudio Emit M20 Zvočnik

Dynaudio Emit M20 Zvočnik

Availability: Na zalogi

Bookshelf zvočnik posebej prilagojen za srednje velike prostore. Posodobljeno 25.02.2021.

349,95 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Emit M20

Ta zvočnik je posebej prilagojen za uporabo v srednje velikih prostorih, postavi se lahko na zvočniška stojala ali polico - tudi ko ni na voljo veliko prostora.

Emit M20 nadaljuje dolgo Dynaudio tradicijo vrhunske kakovosti zvočnikov ravno takšne velikosti. Nevtalnost, transparentnost in dinamičnost so rezultat tehnologij kot je vrhunski visokotonec z mehkimi membranami, MSP bas/srednjetonec z lahkimi aluminijastimi membranami velikega premera. Takšne tehnologije predstavljajo zelo visoko vrednost v tem cenovnem razredu. Emit M20 kombinira 28 milimeterski visokotonec z mehko membrano in 17 centimeterski MSP (magnezij-silikat-polimer) bas/srednjetonec priklopljeni na kretnico 1. razreda in sestavljeno iz komponent visoke kakovosti.

M20 ima stabilno impedenco in lahko prenese veliko moči, z lahkoto se tudi vključijo v različne avdio sisteme. Dinamika je odlična, za kar je zahvalna odlična kombinacija izbranega basrefleks ohišja in legendarnih Dynaudio bas/srednjetoncev.

Razred nad manjšim modelom M10, večji M20 ponuja pravo high-end kakovost zvoka in visoko vrednost za vloženo, ter ponosno nadaljuje Dynaudio tradicijo.

Ocene (2)

Ocene

Dynaudio Emit M20

www.whathifi.com

Ocena in komentar 1 item(s)

Priporočam.
Izpolnila se mi je dolgoletna želja torej lastništvo Dynaudio zvočnikov. Sicer vstopni razred pa kljub temu ohranja vse prvine Dynaudio. Kljub temu, da je sposoben hranjenja z močnejšimi ojačevalci deluje odlično tudi s 40 W. Kristalno čist zvok, basi pa glede na velikost ohišja napolnijo tudi srednje veliko sobo.
Cijena
Kvaliteta
Ocenjeno od Igor / (Poslano 13. 11. 2018)

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

SPECIFIKACIJE

  • Občutljivost: 86 dB
  • IEC moč dolgotrajne obremenitve: > 150 W
  • Nominalna impedanca: 4 Ohma
  • Frekvenčni razpon: 50 Hz – 23 kHz (+/- 3 dB)
  • Masa: 7.5 kg
  • Dimenzije (ŠxVxD): 215 x 355 x 265 mm

Sorodni članki

Več