Dynaudio Focus 400 XD

Dynaudio Focus 400 XD

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Vitko in elegantno ohišje samostoječega zvočnika z vrhunskim zvokom, ter tremi brezkompromisnimi in optimiziranimi ojačevalci skupaj s kar 450 W moči Posodobljeno 27.08.2020.

3.999,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Focus 400 XD združuje najboljše iz obeh svetov - vitko in elegantno ohišje kompaktnih dimenzij z neverjetnim zvokom in brezkompromisnimi in optimiziranimi ojačevalci skupaj s kar 450 W moči.

V Focus XD visokotonec poganja ločen ojačevalec z 150W moči. Ne, ker bi potreboval toliko moči, temveč zato, da so vse enote poganjane z enakim ojačevalcem.

MSP membrane Esotec+ srednjetonca in bas enot so rezultat najnovejšega razvoja, imajo izjemen ultra-dolgi linearni hod, izjemno velike in močne magnete, vsako enoto pa poganja lasten ojačevalec z močjo 150W, kar temu zaprtemu ohišju omogoča linearen bas odziv celo do 20 Hz in to vedno na najvišji stopnji natančnosti in točnosti.

Glede na to, da vse zvočniške enote poganjajo enaki ojačevalci z 150W moči, kar skupaj daje impresivnih 450 W, ter tudi popolnoma uparjene s pomočjo prefinjenega, state of the art DSP-a, 400 XD ponuja zmogljivosti primerne za reprodukcijo najzahtevnejših orkestrskih posnetkov, poustvarjanje tistega težko dosegljivega občutka žive glasbe  in moči, energije in globine sodobne elektronske glasbe.

Plošča na zadnji strani omogoča enostavno upravljanje z bogato ponudbo tehnologij, ki se nahajajo v tem ohišju. Digitalni vhod (ter izhod), analogni vhod, izbira občutljivosti vhoda, USB priključek za servis in posodobitev programske opreme, potenciometer za nastavitev bas odziva glede na položaj v prostoru, nastavitev glasnosti visokotonca, izbira multiroom cone v kateri so zvočnik nahaja, ter položaj v hiarhiji delovanja (master, slave, zunanji). Vse to omogoča natančno nastavljanje in veliko dolgotrajno zadovoljstvo v različnih prostorih.

V brezžičnem načinu delovanja je maksimalna ločljivost 24/96, zvočniki pa lahko sprejemajo signal tudi v kakovosti 24/192, vendar jih je v tem primeru potrebno priklopiti na vir s pomočjo koaksialnega digitalnega kabla.

Connect je na videz podoben Dynaudio Hub-u, ima tudi podoben nabor audio vhodov, 3.5mm in RCA analogne vhode, ter optični in koaksialni digitalni vhod, kot tudi USB-B za priklop na računalnik.

V Focus XD sistemu lahko Connect brezžično in v zapisih brez izgub prenaša signal v ločljivosti do 24/96, v eni coni. V kolikor se uporablja več con, za Focus XD ali Xeo zvočnike druge generacije, je najvišja ločljivost 16/48.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Frequency Response (± 3 dB): 29 Hz - 24 kHz
Box Principle: Bass Reflex Rear Ported
Crossover: 2½ way DSP Based
Crossover Frequencies: (300), 2500 Hz
Crossover Slope: 18 dB/Octave
Woofer: 17 cm MSP
Midrange: 17 cm MSP
Tweeter: 28 mm soft domeSpecification sheet for Focus XD part 1
Woofer Amplifier Power: 150 W
Midrange Amplifier Power: 150 W
Tweeter Amplifier Power: 150 W
AC Power Input: 100-240 V 50/60 Hz
Standby Power Consumption: < 0,5 W
Power Consumption: 18-200 W
Weight: 18,5 kg
Dimensions (W x H x D): 198 x 980 x 307 mm

Sorodni članki