Dynaudio Music 1 - Multiroom Zvočnik

Dynaudio Music 1 - Multiroom Zvočnik

Availability: Na zalogi

Zvočnik z baterijskim napajanjem, enostavno prenosljiv in opremljen z naprednimi tehnologijami, ki zagotavljajo najboljši zvok vaši glasbi Posodobljeno 02.10.2022.

Priporočena cena: Cena: 499,00 €

Special Price 299,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Dynaudio Music 1 zvočnik je opremljen z zmogljivo baterijo za enostavno prenašanje, hkrati pa je poln naprednih tehnologij, ki poskrbijo da bo vaša glasba zvenela vrhunsko.Opremljen je z 4 inčno bas in 1 inčnim soft-dome visokotoncem, baterija pa mu omogoča delovanje kar do 8 ur. 

Sistem uporablja najsodobnejšo digitalno obdelavo, da bi ugotovil kje v prostoru se nahaja. Optimizira svojo učinkovitost (tudi kadar ga prestavite) in prilagaja se različnim stopnjam hrupa v okolici, da lahko uživate v glasbi v katerih koli pogojih.

Vgrajen NoiseAdapt tehnologija je zamišljena za spremljanje pogojev v okolici in neprestano optimizira svoje nastavitve glasnosti za najbolj čist in ne preglasen zvok, s pomočjo RoomAdapt tehnologije pa lahko zvočnik postavite kamor koli, tudi na visoko polico, zvočnik pa bo sam prilagodil svoje nastavitve, da ustvari zvok najvišje možne kakovosti.

Music 1 zvočnik omogoča tudi dostop do algoritma Music Now, ki samodejno generira playliste na podlagi vaših preferenc in navad pri poslušanju. Playliste lahko preko WiFija predvajate iz TIDAL-a.

 

Vsi zvočniki iz te serije lahko streamajo z WiFi, aptX Bluetooth in z Apple AIrplay povezave, hkrati pa lahko tudi dostopajo do DLNA naprav v vašem hišnem kinu. Vsi so opremljeni z USB vhodom s podporo za iOS naprave in analognim vhodom z 3.5 mm priključkom.

Vsak model je na voljo v svetlosivi, temnosivi, rdeči in modri barvi, ohišje je oblikovano in narejeno po meri s strani priznane danske oblikovalske glasbene hiše Gabriel, izdelan pa je iz visokokakovostnih materialov, vključno z brušenim aluminijem. Zvočniki so narejeni, da trajajo.

Dizajn je tipično danski, visoke kakovosti in inovativen - kot se tudi pričakuje od podjetja kot je Dynaudio.

Preberite predstavitev Music družine

 

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

  • Driverji: en 4-inčni bas, 1-inčni soft dome visokotonec
  • Moč ojačevalca: 2 x 40 W za bas in visokotonec
  • Poraba energije: 40 W/stand by
  • Stopnja vzorčenja: 32-96 kHz
  • Trajanje baterije: do 8 ur
  • Teža: 1,6 kg
  • Dimenzije: 220 x 229 x 142 mm
  • Frekvenčni odziv: 50 Hz-20 kHz
  • Popačenje: <0.3%
  • Vrsta akustičnega ohišja: zaprta škatla

Sorodni članki

Več