Dynaudio Music 3 - Multiroom Zvočnik

Dynaudio Music 3 - Multiroom Zvočnik

Availability: Na zalogi

Prenosen, kompakten in močen zvočnik Posodobljeno 20.06.2021.

Stara cena: Cena: 649,00 €

Special Price 449,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Dynaudio Music 3 je prenosen, kompakten in močen zvočnik. Poslušajte svoje najljubše streaming ponudnike, internet radio in vse ostalo kar si lahko zamislite. Music 3 ponuja do 8 ur pravega brezžičnega zvoka. Music Now funkcija ve točno katero glasbo imate radi in jo predvaja z enim pritiskom gumba. Zvočnik ima vgrajeno baterijo in ga lahko enostavno nosite s sabo.

Ima en 5 inčen bas in dva 1 inčna soft-dome visokotonca. Kot tudi Music 1 ima tudi večji brat Music 3 polnjivo baterijo, ko omogoča do 8 ur poslušanja glasbe. Sistem uporablja najsodobnejšo digitalno obdelavo, da bi ugotovil kje v prostoru se nahaja. Optimizira svojo učinkovitost (tudi kadar ga prestavite) in prilagaja se različnim stopnjam hrupa v okolici, da lahko uživate v glasbi v katerih koli pogojih.

Vgrajen NoiseAdapt tehnologija je zamišljena za spremljanje pogojev v okolici in neprestano optimizira svoje nastavitve glasnosti za najbolj čist in ne preglasen zvok, s pomočjo RoomAdapt tehnologije pa lahko zvočnik postavite kamor koli, tudi na visoko polico, zvočnik pa bo sam prilagodil svoje nastavitve, da ustvari zvok najvišje možne kakovosti.

Music 3 zvočnik omogoča tudi dostop do algoritma Music Now, ki samodejno generira playliste na podlagi vaših preferenc in navad pri poslušanju. Playliste lahko preko WiFija predvajate iz TIDAL-a.

Dynaudio Music 3

Vsi zvočniki iz te serije lahko streamajo z WiFi, aptX Bluetooth in z Apple AIrplay povezave, hkrati pa lahko tudi dostopajo do DLNA naprav v vašem hišnem kinu. Vsi so opremljeni z USB vhodom s podporo za iOS naprave in analognim vhodom z 3.5 mm priključkom.

Vsak model je na voljo v svetlosivi, temnosivi, rdeči in modri barvi, ohišje je oblikovano in narejeno po meri s strani priznane danske oblikovalske glasbene hiše Gabriel, izdelan pa je iz visokokakovostnih materialov, vključno z brušenim aluminijem. Zvočniki so narejeni, da trajajo.

Dizajn je tipično danski, visoke kakovosti in inovativen - kot se tudi pričakuje od podjetja kot je Dynaudio.

Preberite predstavitev Music družine

 

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Driverji: en 5-inčni bas, dva 1-inčna soft-dome visokotonca
• Moč ojačevalca: 3 x 40 W za bas in visokotonec
• Poraba energije: 60 W/stand by
• Stopnja vzorčenja: 32-96 kHz
• Delovanje na baterije: 8 ur
• Teža: 3,7 kg
• Dimenzije: 220 x 405 x 174 mm
• Frekvenčni odziv: 47 Hz-20 kHz
• Popačenje: <0.3%
• Vrsta akustičnega ohišja: zaprto ohišje

Sorodni članki

Več