Dynaudio Music 7 - Multiroom Zvočnik

Dynaudio Music 7 - Multiroom Zvočnik

Availability: Na zalogi

Najzmogljivejši Dynaudio Multiroom zvočnik primeren za večje prostore in z možnostjo neposrednega priklopa na televizor Posodobljeno 04.10.2019.

Stara cena: Cena: 999,00 €

Special Price 899,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Dynaudio Music 7 je velik zvočnik primeren za večje prostore, zahvaljujoč HDMI priključku z Audio Return Channel (ARC) se lahko tudi uporabi kot soundbar zvočnik za vaš televizor. Opremljen je z optičnim vhodom, ima pa kar dve 5 inčni bas enoti, dve 3 inčni srednjetonski enoti in dva 1 inčna soft-dome visokotonca.

Sistem uporablja najsodobnejšo digitalno obdelavo, da bi ugotovil kje v prostoru se nahaja. Optimizira svojo učinkovitost (tudi kadar ga prestavite) in prilagaja se različnim stopnjam hrupa v okolici, da lahko uživate v glasbi v katerih koli pogojih. Priključite ga na telefon, CD predvajalnik, TV... in vedno poslušajte odličen zvok.

Izjemno togo ohišje tega zvočnika je ovito v tkanino danske tekstilne hiše Gabriel in opremljeno s petimi MSP zvočniškimi enotami, dvema soft-dome visokotoncema in 300W ojačevalcem za izjemno čist zvok.

Music 5 zvočnik omogoča tudi dostop do algoritma Music Now, ki samodejno generira playliste na podlagi vaših preferenc in navad pri poslušanju. Playliste lahko preko WiFija predvajate iz TIDAL-a.

Vsi zvočniki iz te serije lahko streamajo z WiFi, aptX Bluetooth in z Apple AIrplay povezave, hkrati pa lahko tudi dostopajo do DLNA naprav v vašem hišnem kinu. Vsi so opremljeni z USB vhodom s podporo za iOS naprave in analognim vhodom z 3.5 mm priključkom, model 7 pa se ponaša tudi z optičnim in HDMI vhodom.

Vsak model je na voljo v svetlosivi, temnosivi, rdeči in modri barvi, ohišje je oblikovano in narejeno po meri s strani priznane danske oblikovalske glasbene hiše Gabriel, izdelan pa je iz visokokakovostnih materialov, vključno z brušenim aluminijem. Zvočniki so narejeni, da trajajo.

Dizajn je tipično danski, visoke kakovosti in inovativen - kot se tudi pričakuje od podjetja kot je Dynaudio.

Preberite predstavitev Music družine

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Enote: dve 5-inčni bas enoti, dve 3-inčni srednjetonski in dve 1-inčni soft-dome visokotonski enoti
• Moč ojačevalca: 6 x 50 W za bas, srednjetonec in visokotonec
• Poraba elektrike: 100 W/stand by
• Stopnja vzorčenja: 32-96 kHz
• Teža: 7,7 kg
• Dimenzije: 201 x 819 x 185 mm
• Frekvenčni odziv: 40 Hz-20 kHz
• Popačenje: <0.3%
• Vrsta akustičnega ohišja: odprta škatla

Sorodni članki

Več

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene