Dynaudio SUB 250 II - Subwoofer

Dynaudio SUB 250 II - Subwoofer

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Sub 250 II je najmanjši Dynaudio subwoofer in idealna rešitev za hišno kino, stereo sistem in subwoofer/satelitski sistem. Posodobljeno 20.02.2018.

799,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Dynaudio Sub 250 II je opremljen z močnim 200W ojačevalcem, med tem ko se v kompaktnem ohišju nahaja 24 cm zvočna enota. Kombinacija edinstvene zasnove te 100 mm zvočne ovojnice omogoča ustvarjanje globokega in natančnega basa, ki odlično sovpada z zvočnim karakterjem Dynaudio zvočnikov.

Kompaktno zaprto ohišje, kockasta oblika in rigidna MDF zasnova, v kombinaciji z močnim sprednjim wooferjem ponuja neverjetno natančen bas, med tem ko s svojimi skromnimi dimenzijami Sub 250 II lahko postavite kamor koli v prostor.

Subwoofer vsebuje različne postavke za kalibracijo zvoka, low-pass filter (50Hz do 150 Hz), ter fazno nastavitev (od 0° do 180°). Avdio signal sprejema od AV Receiver Subwoofer/LFE izhoda v LFE vhod (1x RCA) ali iz stereo ojačevalca Pre-out izhoda v SUB vhod (2xRCA). Visoko pasni filter (Flat, 60Hz, 80Hz) omogoča SAT izhod (2x RCA), s čimer se zapre prehod med Sub 250 II subwooferja in glavnih zvočnikov.

Dostava basa se lahko ojača s pomočjo multi-sub postavitve, z dvema ali več subwooferjev v vsporedni vezavi. Za takšno uporabo je Sub 250 opremljen z "slave" funkcijo, ki prevzame vse nastavitve master subwooferja. S postavitvijo večih subwooferjev v prostoru je bas bolje razporejen, ter tako izboljšuje splošno zvočno kakovost celotnega sistema. Dva ali več manjših subwooferjev lahko ustvarijo vrhunsko bas izvedbo, tudi boljšo kot jo omogoča en veliki subwoofer.

Na voljo je v elegantni Satin Black barvi.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

 

  • Frekvenčni odziv: 29-250Hz
  • Ojačevalec: 200W
  • Visoko pasni filter: Flat / 60 / 80 Hz
  • Nizko pasni filter: 50-150Hz
  • Fazna prilagoditev: 0° do 180°
  • Vhod: LFE (1xRCA), SUB Vhod (2xRCA)
  • Standby poraba: <0,5 W
  • Teža: 7,2 kg
  • Dimenzije (ŠxVxD): 266 x 271 x 308 mm

Sorodni članki

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene