Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Astell&Kern SP3000

Na zalogi
SKU
8015059

Digitalni avdio predvajalnik (DAP)

  • Vodilni DAC čip AKM4499EX – 4 kosi
  • Prvi na svetu s popolnoma ločenim digitalnim od analognega signala
  • 8-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 6125
4.290,00 €
(kos)

SP3000 je prvi digitalni avdio predvajalnik na svetu z neodvisnim dvojnim avdio vezjem in najnovejšim DAC s strukturo avdio vezja Hexa ter uporablja vse avdio tehnologije in najboljše materiale za zagotavljanje vrhunskega zvoka in glasbene izkušnje.

Ta model, za katerega je značilna prva uporaba nerjavečega jekla 904L za material DAP, je prvi DAP na svetu s popolno ločitvijo digitalne in analogne obdelave signala (z uporabo najnovejšega vodilnega čipa Asahi Kasei AK4499EX DAC). Opremljen je z osemjedrnim visoko zmogljivim procesorjem Qualcomm Snapdragon 6125 in ima podporo za aptX HD in LDAC.

SP3000 Copper je omejena izdaja modela, ki potrjuje Astell&Kern filozofijo izjemnega zvoka do zadnje podrobnosti. Odlikuje ga harmoničen in eleganten zvok, ki vam omogoča, da začutite čustva in ritem zvoka, ki vas bo globoko povezal z glasbo, ki jo poslušate.

Bakreni material se je zaradi svoje odlične električne prevodnosti in zaščitnih lastnosti izkazal za izjemno hvaležen material. Astell&Kern za izdelavo te naprave uporablja skrbno izbran bakreni material s čistostjo 99,98 % ali več. Za odpornost proti koroziji in večjo vzdržljivost je nanesen kompleksen večslojni premaz.

Tridimenzionalne črte predvajalnika in čudovito kolo za glasnost so dodatno obdelani z občutljivim in visoko prefinjenim ročno izdelanim kovinskim postopkom, ne da bi utrnili bakreni sijaj, ki odraža Astell&Kernovo pozornost do podrobnosti in odličnost izdelave.

Inovativna tehnologija TERATON ALPHA – Ultimate Sound Solution, ki je bila še izboljšana, je bila uporabljena za razvoj vrhunskega avdio predvajalnika, ki še ni bil izdelan. Ta tehnologija je zasnovana za ustvarjanje zvočne reprodukcije, ki je blizu izvirnemu zvoku z učinkovitim odpravljanjem šumov, upravljanjem z energijo in neomajno ojačanjem. Struktura zvočnega vezja HEXA in neodvisno dvojno zvočno vezje, prvič implementirano v SP3000, skupaj s tehnologijo TERATON ALPHA ustvarjata najčistejši izvirni zvok.

Večina digitalnih predvajalnikov skupaj obdeluje digitalne in analogne signale znotraj DAC. Napredna struktura zvočnega vezja HEXA v modelu SP3000 zmanjša šum vhoda digitalnega signala prek AK4191EQ, DAC AK4499EX pa je zasnovan za ločeno obdelavo analognih signalov. Z uporabo te edinstvene zasnove je digitalna in analogna obdelava signala, ki je fizično ločena, prvič dosežena v digitalnem avdio predvajalniku, neverjetno SNR (razmerje med signalom in šumom) pa je povečano, kar vam omogoča, da doživite neverjeten zvok, kot še nikoli niste doživeli.

Uporabljena je zaščita, ki preprečuje, da bi neželeni šum in elektromagnetne motnje vplivali na zvočni blok. SP3000 gre še korak dlje, da doseže odlično zvočno zmogljivost in popolno zaščito z uporabo visoko prevodnega srebra visoke čistosti na obstoječo zaščito in fizično ločitvijo digitalnih in analognih signalov.

Da bi ustvarili resnično inovativen DAP, je bilo zasnovano neodvisno dvojno zvočno vezje, kakršnega še ni bilo, z zvočnim vezjem HEXA z neuravnoteženimi in uravnoteženimi izhodi. Opremljen je z osemjedrnim procesorjem Snapdragon 6125, zato je mogoče uživati ​​v neverjetnem zvoku, hitrejši odzivnosti sistema in prenovljenem generacijskem uporabniškem vmesniku.

Z visoko zmogljivim procesorjem in izboljšanim 8 GB pomnilnika DDR4, kar je dvakrat več od običajno uporabljenega pomnilnika, je sistem zmogljivejši, stabilnejši ter s hitrim in tekočim premikanjem. SP3000 je opremljen s tehnologijo Digital Audio Remaster (DAR), ki je bila razvita za zagotavljanje močnega zvoka pri višjih frekvencah vzorčenja. Tehnologija DAR je bila razvita za povečanje hitrosti vzorčenja zvočnega vira, ki se predvaja, da prestopi meje formata vira.

Visoka stopnja vzorčenja omogoča bolj izpopolnjeno reprodukcijo in ponuja občutljiv izvirni zvok, podoben analognemu, kar zagotavlja, da uživate v bogastvu izvirnega zvoka, subtilnih razlikah v glasbenih niansah in bogatih zvokih na višji ravni.

Ker slušalke izolirajo levi/desni kanal, lahko to povzroči večjo utrujenost ušesa uporabnika med dolgim ​​poslušanjem in ponuja omejen prostorski zvok v primerjavi s poslušanjem iste glasbe prek zvočnikov. Crossfeed zmeša nekaj signalov iz enega kanala in jih pošlje nasprotnemu kanalu z rahlo zakasnitvijo, da ustvari bolj osredotočen, naraven zvok, ki poustvari zvoke, podobne tistim, ki jih slišite prek sistema zvočnikov, kar zmanjša utrujenost pri poslušanju.

Predvajalnik je opremljen z LED kolescem za glasnost, ki prikazuje različne informacije o predvajanju, vključno z glasnostjo in bitno hitrostjo skladbe, ki se trenutno predvaja.

Druga nova funkcija AK File Drop omogoča lažji in udobnejši prenos datotek. Z uporabo AK File Drop lahko brezžično prenašate datoteke prek osebnega računalnika, pametnega telefona ali programa FTP, ki se nahaja v istem omrežju. Upravljanje glasbenih datotek je sedaj možno z brezžično rešitvijo brez kablov.

Nova funkcija BT Sink poveže predvajalnik z zunanjo napravo prek Bluetootha, podobno kot če pametni telefon povežete z Bluetooth zvočnikom. Glasba iz zunanje naprave str

Barve: črna

Material: nerjaveče jeklo

Zaslon: Full HD 1080 x 1920 zaslon na dotik

Podprti avdio formati: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, MQA

CPE: osemjedrni

DAC: AKM AK4191 x 2, AK4499EX x 4

Dekodiranje: podpira do 32-bitno/768 kHz predvajanje bit-v-bit

Vhod: USB-C

Izhodi: neuravnoteženi 3,5 mm, optični 3,5 mm, uravnoteženi 2,5 mm in 4,4 mm

Wi-Fi, Bluetooth 5.0

Vgrajen pomnilnik: 256 GB

Notranji pomnilnik: micro SD x 1

Kapaciteta baterije: 5.050 mAh 3,8 V litij-polimer

Čas polnjenja: približno 3,5 h

Čas predvajanja: približno 10 h

Podprti sistemi: Windows 10, 11 / MAC OS X 10.7

Dimenzije: 82,4 x 139,4 x 18,3 mm

Teža: srebrna in črna različica - približno 493 g, bakrena - približno 505 g

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top