Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

AudioQuest DragonFly Cobalt - USB DAC

Na zalogi
SKU
3301017
USB DAC + predojačevalec + ojačevalnik za slušalke
329,00 €
(kos)

Od MP3 do datotek MQA in High-Res - naravnost čudovit zvok na dosegu roke, kadar koli in kjer koli želite.

Novi, vodilni DAC AudioQuest DragonFly Cobalt prinaša tisto, kar ljubitelji glasbe po vsem svetu pričakujejo od nagrajene družine DragonFly - naravno čudovit, kristalno jasen zvok in odstranjuje ves hrup in morebitne motnje, ki sploh niso bile opazne, dokler jih Cobalt ni odstranil.

Kako je to mogoče? Cobalt ima soliden 2,1-voltni izhod za napajanje skoraj vseh slušalk, uporablja popoln digitalni nadzor glasnosti za izjemno razmerje med signalom in šumom, zagotavlja brezhibno združljivost z napravami Apple in Android ter je izjemno kompetenten in cenovno dostopen MQA Render.

Odlikuje ga tudi nov, naprednejši čip DAC (ESS ES9038Q2M), ki zagotavlja še bolj naraven zvok, pa tudi vrhunski procesor PIC32MX274 Microchip, ki porabi manj energije in poveča hitrost obdelave za 33%. Odlikuje ga enak ojačevalnik za slušalke ESS Saber 9601 in enak nadzor glasnosti, kot ga ima DragonFly Red, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo moči in zvočne moči.

Vdelano programsko opremo je mogoče nadgraditi z brezplačnim namiznim upraviteljem naprav - ki vam omogoča, da določite serijsko številko naprave in različico programske opreme, da zagotovite, da je naprava posodobljena. DragonFly Cobalt je opremljen z adapterjem USB-A - USB-C in podpira predvajanje Tidal Masters (MQA) iz pametnih telefonov Apple in Android. Tehnologija MQA pretvori datoteke z visoko ločljivostjo v datoteke z nižjo ločljivostjo, ki jih je mogoče predvajati na poti.

Podprto je tudi predvajanje QoBuz visoke ločljivosti s pametnimi telefoni Apple in Android ter računalniki MacOS in Windows. Predvajanje QoBuz vam omogoča pretakanje in prenos glasbe v popolnem FLAC-u, najpogosteje uporabljeni obliki za obvladovanje in arhiviranje pri ločljivostih do 24-bitnih / 192 kHz.

• Podprto stanje / vzorčenje (barvni indikator LED): stanje pripravljenosti (rdeča), 44,1 kHz (zelena), 48 kHz (modra), 88,2 kHz (rumena), 96 kHz (svetlo modra), MQA (vijolična)
• Nadzor glasnosti: 64-bitni
• Izhodna moč: 2,1 V
• Ojačevalnik za slušalke: ESS Sabre 9601
• DAC čip: ESS ES9038Q2M
• Procesor: mikročip PIC32MX274
• Mere: 12 x 19 x 57 mm

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top