Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon DRA-800H - Stereo AV Sprejemnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DENDRA800H
Dvokanalni HiFI AV sprejemnik ima FM/DAB/internet radio in številne možnosti povezovanja, vključno s Phono vhodom, WiFi in HDMI.
499,00 €
(kos)

FUNKCIONALNOSTI - DRA-800H

2kanalni Hi-Fi Omrežni Sprejemnik

Pregled

Uživajte v dvokanalnih omrežnih sprejemnikih Hi-Fi Denon DRA-800H z visokokakovostnimi zvočnimi zmogljivostmi ob poslušanju analognih in digitalnih virov. Z radijem FM/DAB, široko paleto povezljivosti, vključno s Phono vhodom, omrežno integracijo in HDMI-jem, boste nadgradili izkušnjo poslušanja in domačega kina. Z naprednim dizajnom ojačevalnikov po meri in močnim napajanjem DRA-800H zagotavlja, da vaši zvočniki poganjajo natančno sliko zvoka. DRA-800H se s 4K Ultra HD HDMI in najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2,8 / 5,6 MHz). Opremljen z A / B zvočniškimi terminali, dvojnim izhodom nizkotonskega zvočnika, tremi digitalnimi in dvema analognima vhodoma, enim pfono (MM) vhodom in ARC za televizijski zvok, DRA-800H ponuja vrhunsko stereo poslušanje za vašo glasbeno zbirko in domači kino ogled.

 

Visoko-učinkoviti Diskretni 2-kanalni Ojačevalnik

Omrežni sprejemni ojačevalnik omrežja DRA-800H je zasnovan posebej za potrebe vašega dvokanalnega sistema. DRA-800H ima poseben diskretni visokotokovni ojačevalnik moči, simetrično zasnovo in OFC (baker brez kisika) navijanje, ki zagotavlja največjo zmogljivost in 100 W moči na kanal (8 ohm, 20Hz - 20kHz, THD: 0, 08%, 2ch vožen). Z nizko zmogljivostjo impedance nudi večjo stabilnost s široko paleto zvočnikov za talne in knjižne police za uravnotežen, kvaliteten zvok. Samodejni način ECO pomaga zmanjšati porabo energije, ne da bi pri tem žrtvoval kakovost zvoka.

NAPREDNI ZVOČNI INŽENIRING

Zvočni inženirji Denon uporabljajo skrbno izbrane dele Hi-Fi, vključno z upori po meri in kondenzatorji zvoka, za nastavitev stereo sprejemnika. S pomočjo načinov oblikovanja, ki jih najdemo v nagrajenih ojačevalnikih Denon, ima DRA-800H simetrično postavitev, dvojno diferencialno vezje DAC in analogna vezja predojačevalnika, ki ne motijo napajanja. Namensko vezje s svojimi kratkimi in ravnimi potmi med napajanjem, signalom in ojačitvijo zagotavlja, da vaši zvočniki vozijo podrobno in natančno slikanje.

PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v širokem naboru pretočne glasbene storitve SPOTIFY vključno z brezplačnimi in vrhunskimi, TIDAL, AMAZON MUSIC in številnimi drugimi. Raziščite svet internetnega radia s pomočjo melodije in uživajte v radiu brez izkrivljanj po vsem svetu.

NAPREDNI HDMI VIDEO DEL

Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike.

NAPREDNI HDMI VIDEO DEL Z ARC

DRA-800H ima 5 vhodov HDMI in 1 izhod - ki podpira polni 4K Ultra HD 60Hz video, 4: 4: 4 čisto barvno podvzorčenje, visoko dinamično območje (HDR10), hibridno log-gamo (HLG), ARC, 3D, in BT.2020 prehod za podporo izjemne barve, jasnosti in kontrasta. Podpora za zvočni kanal (ARC) omogoča prenos zvoka s pametnega televizorja na sprejemnik preko priključenega kabla HDMI.

ENOSTAVNA IZKUŠNJA POSTAVITVE

Priloženi priročnik za hitri začetek DRA-800H ponuja preprosta in jasna navodila za začetek. Ko televizor priključite na DRA-800H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po nastavitvi, korak za korakom.

VGRAJEN BLUETOOTH IN WIFI POVEZLJIVOST

Srce vašega brezžičnega omrežja. Za brezžično povezavo Bluetooth, Wi-Fi in AirPlay 2 je Denon DRA-800H opremljen z naprednim dvojnim antenskim oddajnim sistemom za robustno pretakanje tudi v preobremenjenih mestnih okoljih. Uživajte v poslušanju svoje najljubše zvočne vsebine brezžično s pametnih naprav.

Z HEOS Vgrajeno tehnologijo predvaja isto skladbo v vsaki sobi ali izbere drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. HEOS sodeluje z Amazon Alexa in Googlovim asistentom, ki zagotavlja enostavno upravljanje glasu.

HEOS podpira brezplačne in vrhunske spotify, Amazon Music, Deezer, TuneIn, Sound Cloud, Tidal in še več.

DELUJE Z ZADNJIMI GLASOVNIMI POMOČNIKI

Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhodne podatke in drugo. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti - izbira je vaša. Samo v Funkcionalnost se razlikuje glede na glasovni agent. Na voljo samo v angleško govorečih regijah.

DELUJE Z AMAZON ALEXA

Prostoročno upravljajte DRA-800H z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhode za svoje različne predvajalnike medijev in še več - »Samo vprašajte«. Prenesite brezplačno aplikacijo za domačo zabavo HEOS, da omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše naprave DRA-800H, HEOS in druge izdelke Denon z vgrajenim HEOS-om. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo, piko ali enakovredno. Na voljo samo v angleško govorečih regijah.

HEOS VGRAJEN ZA
BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Prenesite svojo najljubšo glasbo od kjer koli in povsod po vašem domu s pomočjo HEOS Vgrajene tehnologije. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz širokega spektra pretočnih storitev, vključno s Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Vse to brezhibno nadzirajte z brezplačno aplikacijo HEOS.

 

Pripravljen za postavitev po meri

Denon DRA-800H ima zunanje krmiljenje in nadzor nad IP-ji za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami. Ponuja možnost nadzora IP za glavne nadzorne naprave drugih proizvajalcev, pa tudi certifikat Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) za brezhibno integracijo z opremo za avtomatizacijo doma Control4. IR (infrardeči) vtič za daljinski upravljalnik je na zadnji plošči za združljivost daljinskega upravljalnika z drugimi komponentami sistema domačega kina.

100+ Let biti prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino "prvih" v avdio tehnologiji - od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike, do izdelave prvega komercialnega predvajalnika CD-jev in AV-sprejemnika, ki podpira Dolby Atmos. Ta osredotočena naložba v avdio-raziskave zagotavlja, da ob vsaki priložnosti poslušanja prejmete najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost.

• Izhodna moč: 100 W na kanal (8 ohmov, 20Hz-20kHz) in 145W na kanal (6 ohmov, 1 kHz)
• Impedanca zvočnika: 4-8 ohmov
• Vhodna občutljivost: 200 mV
• Frekvenčni odziv: 10 Hz - 100 kHz
• Poraba energije: 220 W
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: 0,1 W
• 5 vhodov HDMI; 1 fono vhod, 2 analogna zvočna vhoda, 2 digitalna optična, en koaksialni vhod, vhod USB-A, vhod DAB + / FM
• 1 HDMI izhod, večnamenski analogni izhod, izhod za slušalke
• Dimenzije: 434 x 151 x 339 mm
• Teža: 8,6 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top