Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Argon Audio TT gramofon

Na zalogi
Only %1 left
SKU
ARGTTGRAM

Gramofon z vgrajenim predojačevalnikom RIAA

  • jermenski pogon

  • vgrajen predojačevalnik

  • AT3600L glava

229,00 €
(kos)

Gramofon TT je izdelek z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo v seriji gramofonov Argon Audio. Tukaj dobite rešitev plug-and-play, ki izgleda in zveni kot nekaj, kar bi moralo stati trikrat več. Vgrajeni RIAA zagotavlja, da ga lahko povežete neposredno s katerim koli ojačevalnikom ali katerim koli kompletom električnih zvočnikov.

Vgrajen RIAA za preprosto povezavo z vašimi najljubšimi zvočniki ali ojačevalnikom. Dodatne naprave niso potrebne.

Hitro izbiranje za enostavno preklapljanje med 33 in 45 vrt/min.

Vnaprej nameščen zbiralnik Audio-Technica AT3600L vam zagotavlja odličen zvok.

Vemo, kaj mislite: s ceno tega gramofona mora biti nekaj narobe. Kako bi vam sploh lahko ponudili gramofon tako čudovitega videza in fantastičnega zvoka za isto ceno kot plastični gramofoni v supermarketu? No, to je tisto, zaradi česar je Argon Audio edinstven. Ne razmišljajte o tem – samo sprejmite ponudbo in bežite! Obljubimo, da vam ne bo žal.

TT ima težko, aluminijasto ploščo, je vnaprej nameščen z AudioTechnica MM-pickup in ima celo vgrajeno RIAA. Zdaj boste morda dobili boljšo kakovost zvoka v TT-3, a ko gre za čisto vrednost za vaš težko prislužen denar, je TT težko premagati.

TT ne ponuja le videza, je tudi zelo priročna izbira. Z vrtenjem gumba lahko preprosto preklapljate med hitrostmi med 33 in 45 vrt/min. Nastavitev je zelo enostavna. Z vgrajenim ojačevalnikom RIAA je povezava z vašimi najljubšimi zvočniki preprosta.

Če želite nekaj dodatkov, imamo nabor dodatkov, s katerimi lahko prilagodite in obogatite svojega TT.

Čar vinila

Ja, verjetno se vaš dedek malo preveč zavzeto spominja na stare čase. Toda če ima njegova generacija kaj prav, je to njihova izbira fizičnih medijev. CD-ji, kasete, nenavadni torrenti MP3-ji s tipom, ki si v ozadju suši lase – vsi so prišli in odšli – vinil ostane. To je zato, ker ima čar smešno velikih diskov, podrobne postavitve igel in pomanjkanja vsevednega seznama predvajanja AI, ki premeša vašo glasbo, česar danes preprosto ne najdete nikjer drugje. Naložba v gramofon je resnično naložba v vaše glasbene izkušnje.

TT gramofon

Hitrost: 33/45 rpm

Prenos: MM (Audio-Technica AT3600L)

RIAA ojačevalnik: Da

Plošča: aluminij

Tone 8,6" aluminijasti ročaji

Efektivna dolžina roke: 21,9 cm

Efektivna masa roke: 8,0 gramov

Velikost: 42,0 x 11,2 x 33,0 cm (ŠxVxG)

Teža: 4,0 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

To Top