Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon AVR-X1700H AV sprejemnik

Na zalogi
SKU
5902309
7.2-kanalni 8K AV sprejemnik
529,00 €
(kos)

Sprejemnik Denon AVR-X1700H zagotavlja vrhunsko izkušnjo domačega kina s prehodom 8K / 60Hz in 4K / 120 Hz ter s podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Ta AV sprejemnik vam omogoča, da ustvarite najboljši domači kino 4K, ki bo pripravljen na 8K, ko boste. Uživajte v najkakovostnejšem 3D zvoku in slikah za tudi najzahtevnejše potrebe.

Vsebuje diskretne ojačevalnike na vseh kanalih in zagotavlja močno zmogljivost (kar 145 W moči na kanal). Pogonske enote z nizko impedanco lahko poganjajo širok nabor zvočnikov za uravnotežen zvok.

Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos in Dolby Atmos Height Virtualization, nato DTS: X in DTS Virtual: X. Nastavite prostorski sistem 5.1.2 Dolby Atmos z uporabo visokih zvočnikov Dolby Atmos ali namenskih zvočnikov nad glavo za vrhunsko izkušnjo domačega kina. DTS: X daje vašim filmom, glasbi in video igram neizmeren realizem skozi tradicionalno različico 5.1. prostorski zvok. Tehnologija Dolby Atmos Height Virtualization in DTS Virtual: X zagotavljata impresiven zvok brez kanalov višine, ki ustvarjajo učinke virtualne višine v različicah 7.1, 5.1. ali postavitev zvočnikov 2.1.

Uživajte v svojih najljubših filmih, TV oddajah in video igrah z najboljšo kakovost slike, ki je na voljo. AVR-X1700H ima napreden odsek HDMI (6 vhodov / 2 izhoda) z namenskim vhodom 8K, ki podpira 8K / 60 Hz in 4K / 120 Hz. Vsi vhodi HDMI imajo podporo za HDR 10, HDR 10+, Dynamic HDR, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG) in BT.2020 za izjemno barvo, jasnost in kontrast. Uživajte v povečavi 8K in obdelavi HDCP 2.3 za brezhibno predvajanje vsebine, zaščitene pred kopiranjem.

Brezžično uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma z vgrajeno tehnologijo HEOS. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo v vsaki povezani sobi - izbira je vaša. Podpira tudi glasovne pomočnike Amazon Alex, Google Assistant in Apple Siri za zagotavljanje vrhunskega glasovnega nadzora. Povežite svoje Denon Home zvočnike za domačo zvočno izkušnjo. HEOS podpira tudi storitve pretakanja Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud ... (vse storitve niso na voljo v vseh regijah).

Sprejemniku je priložen vodnik za hitro namestitev, ki vsebuje preprosta in jasna navodila za začetek. Ko ga povežete s sprejemnikom prek HDMI, se na TV zaslonu prikaže ekskluzivni pomočnik za nastavitev Denon, ki vas korak za korakom vodi skozi nastavitev. Na zadnji strani sprejemnika je niz barvno označenih konektorjev položenih vodoravno, kar olajša organiziranje in povezovanje kablov. Sprejemnik samodejno preimenuje vhode HDMI, ko je priključen, in jih lahko po želji preimenujete ročno.

Najnovejši Denon avdio/video izdelki uporabljajo tehnologijo za umerjanje prostora Audyssey MultEQ XT za enostavno in natančno nastavitev in kalibracijo. Z vgrajenim mikrofonom Audyssey meri vse zvočnike v vašem sistemu domačega kina, da optimizira vsak kanal in prilagodi AV sprejemnik, da zagotovi najbolj optimalno izkušnjo poslušanja v prostoru. Poleg tega izbirna aplikacija Audyssey MultEQ Editor (na voljo za nakup) uporabnikom omogoča nadaljnje (naprednejše) prilagajanje zvočnega okolja. Aplikacija je na voljo za sisteme iOS in Android.

Poleg brezžične pretočne povezave Bluetooth, WiFi in AirPlay 2 je ta sprejemnik opremljen tudi z antenskim oddajnikom, ki omogoča pretakanje tudi v zgoščenih mestnih območjih. Uživajte v brezžičnem poslušanju vaše najljubše glasbe s pametnih naprav. Prav tako uživajte v glasbi Apple z AirPlay 2.

Z vgrajenim phono vhodom vam AVR-X1700H omogoča, da se povežete z gramofonom in predvajate svoje gramofone. Uživajte v svojih zbirkah vinilov z izjemno kakovostjo zvoka.

Ojačevalnik podpira veliko število formatov, kot so: HDR, HDR10+, Dolby Vision, HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision spremeni vašo izkušnjo gledanja z osupljivo svetlostjo, kontrastom in barvami. HLG ponuja tehnologijo HDR za oddajanje vsebine za jasnejšo in jasnejšo sliko. Podprt je tudi HDR10+, ki v televizor pošilja dinamične metapodatke za bolj realistične slike, pa tudi Dynamic HDR (nekatere tehnologije niso na voljo na vseh televizorjih).

Glavni izhod na sprejemniku podpira eARC za možnost nestisnjenega prenosa zvoka neposredno iz aplikacij pametne televizije na vaš AV sprejemnik. Uživajte v zabavi z najnovejšimi razpoložljivimi tehnologijami s sprejemnikom AVR-X1700H in gledajte svoje najljubše filme z neprekosljivo jasnostjo. Uživajte v vsebini 8K s prepustnostjo 8K/60Hz ter najnovejših tehnologijah, kot sta Dynamic HDR in QMS (Quick Media Switching), ki odpravlja zamude pri filmih.

Podprte so tudi napredne specifikacije video iger: s prehodom 4K/120Hz, spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), samodejnim načinom nizke zakasnitve (ALLM) in hitrim prenosom slik (QFT) igralna izkušnja navduši z osupljivimi slikami in zmanjšano zakasnitvijo.

Upravljajte svoj prostoročni sprejemnik z Amazon Alexe in svojim glasom: prilagodite glasnost, preklopite na naslednji zvočni posnetek, spremenite vhode za različne medijske predvajalnike s preprostim ukazom »Samo vprašaj« Prenesite HEOS Home Entertainment Skill

 • Število ojačevalnikov: 7
 • Izhodna moč: 80 W na kanal (8 ohmov, 20 Hz-20 kHz), 120 W na kanal (6 ohmov, 1 kHz), 145 W na kanal (6 ohmov, 1 kHz)
 • Impedanca zvočnika: 4-16 ohmov
 • Vhodna občutljivost / impedanca: 200 mV
 • Frekvenčni odziv: 10 Hz - 100 kHz
 • Napajanje: AC 230 V / 50 Hz
 • Poraba energije: 430 W
 • Vhodi: 6 HDMI, kompozitni x 2, phono vhod, analogni avdio x 2, digitalni optični x 2, USB sprednji x 1
 • Izhodi: monitor HDMI (1 x eARC), kompozitni, izhod za slušalke
 • Drugi priključki: Ethernet, vhod za mikrofon, antena FM/AM sprejemnika
 • Dimenzije: 434 x 151 x 339 mm
 • Teža: 8,5 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

To Top