Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Dynaudio Evoke 20 - Bookshelf Zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DYNEVOKE20
Zvočniki za postavitev na polico ali stojalo, primerni za večino prostorov
1.075,00 €
(kos)

Dynaudio Evoke 20 je zvočnik na stojalu oblikovan za srednje in manjše prostore. Ima zmogljivo 18-centimetersko srednjetonsko enoto in 28-milimetersko visokotonsko enoto, ki poskrbi za detajle zvoka. Ko dodamo znano dansko obliko, ki izgleda izjemno povsod ne glede na to kam jo postavimo, dobimo idealno napravo.

 

Izdelava

Dynaudio v izdelavi svojih zvočnikov že desetletja uporablja magnezijev silikatni polimer, kakor tudi v tem zvočniku oz. v 14-centimeterski srednjetonski enoti.  Njegovi nizkotonci imajo diafragmo debeline samo 0,4 mm, kar zagotavlja pravo kombinacijo enostavnosti in moči, ki zagotavlja optimalno zmogljivost. 52mm aluminijasta tuljava zagotavlja pravilno ravnovesje teže in količine navitja za močne nizke frekvence in zadostno mehansko in električno dušenje, poudarek pa je tudi na jasnosti srednjih frekvenc (pri katerih je prisotnih veliko podrobnosti v glasbi).

 

Visokotonec

Visokotonec v tem zvočniku je popolnoma nov – imenuje se Cerotar in temelji na ključnih tehnologijah, ki se nahajajo v nagrajenem Esotar Forty visokotoncu, kakor tudi v novem, močnem Esotar 3 visokotoncu, ki se nahaja v Confidence seriji. Tako kot vsi drugi visokotonci ima tudi ta 28mm premera in mehko kupolo z natančnejšim premazom, ki se uporablja na natančno določenih lokacijah za optimizacijo visokofrekvenčnega delovanja - to je proces, ki izhaja iz razvoja najbolj ekskluzivnih zvočnikov Dynaudio. Cerotar ima komponento pod nazivom Hexis. To je notranja kupola, ki oblikuje pretok zraka za glajenje frekvenčnega odziva in izničuje neželjene resonance, ki lahko vplivajo na sam zvok. Celoten sistem poganja nov močan magnetni sistem Ferrite+, ki je odgovoren za večjo občutljivost, izboljšano ločljivost detajlov in bolj naraven, ter dinamičen odziv.

 

Oblikovanje

Oblika zvočnika je moderna, brezčasna in vrhunska. Zvočnik je dostopen v 4 prelepih barvah: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood in Blonde Wood. Na zvočniku se lahko opazi, da nima vidnih pritrdilnih vijakov. Evoke ima preproste, čiste robove, ki poudarjajo zaključek ohišja in gibljive dele enot.

• Občutljivost: 86 dB
• IEC upravljanje energe: 180 W
• Impedanca: 6 ohmov
• Frekvenčni odziv: 40Hz-23kHz
• Dvosmerni crossover
• Crossover frekvenca: 3200Hz
• Woofer: 18 cm MSP (magnezij-silikatni polimer)
• Visokotonec: 28 mm Cerotar s Hexis komponento
• Teža: 9.9 kg
• Dimenzije: 215x380x307 mm (s podnožjem: 215x380x317 mm)

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top