Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Pathos Classic One MKIII Integrirani Ojačevalec

Na zalogi
SKU
7001004
Ojačevalec retro videza, ki ponuja 2x70W pri 8 ohmov, z možnostjo mosnega načina delovanja
3.250,00 €
(kos)

Ojačevalec retro videza z 2x70W

Ojačevalec, ki ponuja 2x70W pri 8 ohmov in 2x130W pri 4 ohmov. Če pa potrebujete več moči ni potrebe po menjavi ojačevalca – kupite še en Classic One in s pritiskom stikala na spodnji strani ga prestavite v mosni načina delovanja. Tako imate na voljo 270W monoblokovne moči. Zanimivo. Drugačno.

Za italijanske avdio naprave je po navadi prva asociacija poseben, specifičen dizajn. V to predstavo zagotovo tudi sodi ojačevalec Pathos Classic MkIII, ki vsekakor skuša biti drugačen. Filozofija podjetja ne podpira klasičen pristop avdio napravam – ne priznavajo dogme niti pravila. Pomemben je samo končen rezultat – avtentičnost pri reprodukciji glasbe.

Najbolje očara Pathos Classic ojačevalec s svojo čistostjo, ki jo lahko občutimo pri kakovostnih posnetkih, kjer poslušalec lahko doživi pravo vzdušje glasbenih izvedb. Številne podrobnosti, ki jih je slišati ob predvajanju, ne dajejo poslušalcu občutka agresivnosti, temveč so dobro povezane z glasbenim tokom in poskrbijo, da glasba teče gladko. To je posebej izrazito pri klasični glasbi, ter pri kvalitetno posnetih vokalnih izvedbah.

Pathos Classic One MkIII v svoji najnovejši obliki je naprava, ki se od vseh ostalih razlikuje ne samo v izgledu, dimenzijah, dizajnu, temveč tudi v nekaterih nenavadnih konstrukcijskih rešitvah in vrhunski kakovosti zvoka.

Type: Integrated amplifier with remote in Class A/AB, hybrid circuit with input tube stage, bridgeable
Output Power: 2 x 70W @ 8 Ohm, 2 x 130W @ 4 Ohm, 270W in bridged mode (mono)
Inputs: 5 line, including one balanced (XLR)
Frequency response: 2Hz ÷ 100kHz
THD: Signal/noise ratio: 90dB
Input impedance: 100kOhm
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top